USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Знищили російські крилаті ракети «Калібр»: розвідка про потужні наслідки «бавовни» у Джанкої

21 Березня 2023 08:24
У воєнній розвідці повідомили, що вибухи пізно ввечері 20 березня у місті Джанкой, що на півночі тимчасово окупованого Криму, знищили російські крилаті ракети «Калібр НК» під час їхнього транспортування залізницею.

Про це інформує пресслужба ГУР МО.

«Калібр НК» ― ракети, призначені для пусків з надводних кораблів російського чорноморського флоту. Дальність ураження такої зброї ― понад 2500 кілометрів по наземних цілях та 375 кілометрів по морських. Загадкова «бавовна» продовжує процес демілітаризації росії та готує український півострів Крим до деокупації«, – сказано в офіційній заяві української сторони.

Нагадаємо, ввечері 20 березня в тимчасово окупованому Джанкої, що в Криму, пролунало більше 10 вибухів. Після цього в населеному пункті частково зникло світло. Місцеві жителі пишуть про атаку на залізницю, через яку окупанти переправляють на фронт озброєння, та аеродром.

Місцеві опублікували кадри «прильотів», але гауляйтери стверджують, що «це була ППО». Головний гауляйтер Криму Аксьонов заявив, що ніяких «прильотів» не було, але через дії російських окупантів поранено місцевих жителів.

Також звуки вибухів, окрім Джанкоя, пролунали біля тимчасового окупованого Армянська. Інформації від окупантів та гауляйтерів наразі немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus