USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Замість похорону – мітинг: у Луцьку люди перекрили дорогу і вимагають повторної експертизи для померлого військового

14 Липня 2023 15:56
До Луцька привезли понівечене тіло військового з висновком, що він помер від серцевого нападу. Родичі прямісінько в церкві роздягали сина, оскільки додому його забрати не дозволили.

Коли побачили, що тіло усе синє від побоїв, почали вимагати повторної експертизи, проте військкомат їм відмовив. Про це інформує телеканал «Аверс».

У Свято-Преображенському храмі, що на вулиці Шевченка в Луцьку, сьогодні в останню дорогу проводять 42-річного воїна Андрія Коробка, який нібито помер від інфаркту. Принаймні таку офіційну версію смерті повідомили його матері.

Привезли тіло захисника вчора пізно ввечері. Мати Зоя Коробко змогла роздивитися його лише сьогодні під час похорону. Вона відмовляється вірити у те, що син помер від інфаркту. До того ж жінка впевнена, що її Андрій був здоровий.

Похорон зупинили, а до церкви викликали криміналістів.

«Він ніколи ні на що не скаржився», – каже згорьована мати.

Батьки кажуть, що не знають, де телефон, документи та банківські картки сина. Їм нічого не віддали.


Наразі люди перекрили дорогу біля «Нової лінії» в Луцьку та вимагають, аби було проведено повторну експертизу. Тіло військового з 11-ї ранку лежить у храмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олена Показати IP 14 Липня 2023 16:22
Співчуваю. Таких випадків багато. Військові покінчують життя (нещодавно в Стара Видівка Волинська обл.) І ніхто нічого не каже, які причини . Хіба таке приховувати ?
Вася Показати IP 14 Липня 2023 20:10
Співчуваю. До чого котиться ця країна. Вже забороняють робити повторну експертизу.
Ірина Показати IP 14 Липня 2023 20:35
Герої не вмирають...Вічна пам'ять і Царство Небесне... Вмирають військові за оцей безлад, силою на війну або свої ж командири там добивають, бо наказ такий, гумку розкрадають чиновники а простолюд останні гроші на дрони відлають. Сором, це щоб матері сина в такому стані повернути ще й приховати правлу, сором. Зате 95 кварталу Героїв присвоюють...ганьба
Боб до Ірина Показати IP 15 Липня 2023 06:50
Ви щось конкретно знаєте, чи бабка нашептала. На війну не має хочу не хочу, є обовʼязок громадянина захищати свою Батьківщину. Якщо знаєш щось конкретне про розкрадання повідом в органи і ця вся тирада виглядає як кацапська пропоганда а її ще рясно облайкали тим самим обгадивши наших захисників. Писала це скоріш якась гундяїська сука. Що до конкретного випадку не маю інформації. Висловлює глибоке співчуття родині. Раз є підстави для сумнів має бути розслідування.
Оля Показати IP 14 Липня 2023 20:45
Ті, хто покривають такі злочини проти героїв наші найбільші вороги.
До Олени Показати IP 14 Липня 2023 21:08
Ви ж пані маєте розіміти шо все списується на ВІЙНУ. Війна у нас це акт списання всіх гріхів (грошей) та прорахунків
Петро до До Олени Показати IP 14 Липня 2023 23:22
То що тепер всіх військових списати? Це мілкі під*ри, які хочуть нажитись та списати всі свої гріхи на війну!
Юра Рабон Показати IP 14 Липня 2023 23:52
Чому мер не приїхав або погуляйко?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus