USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Звільнених з полону волинських захисників зустрічав Ковель. ФОТО

30 Грудня 2017 12:25
У Ковелі зустріли звільнених з полону Артема Віндюка та Володимира Гізуна. Нагадаємо, вчора з аплодисментами, квітами та привітаннями українських захисників Артема Віндюка та Володимира Гізуна зустріли на Волинській землі. Вигуками «герої» вітали хлопців Луцьку.

Рідне місто, у якому народився Артем Віндюк, - Ковель - завмерло в очікуванні. Зібравшись, біля пам’ятника борцям за волю України, всі з нетерпінням виглядали довгоочікуване авто, у якому їхав хлопець. І ось - звуки автомобільних сигналів.

У цей момент здавалося завмер навіть вітер. Лише, коли з автомобіля вийшов Артем, все навколо відразу змінилося. Люди, які прийшли його зустріти, гучно аплодували, скандували: «Герой! Дякуємо! Героям слава!» , - повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Ніхто не стримував сліз та невимовної радості. Заступник міського голови Ігор Прокопів привітав Артема Віндюка та вручив сертифікат на надання медичних послуг. Він щиро, по-батьківськи обняв молодого бійця, подякувавши йому за його мужність. Також він висловив підтримку мамі Артема та пообіцяв необхідну допомогу

Приємною несподіванкою для всіх був приїзд ще одного волинянина Володимира Гізуна , котрий разом з Артемом Віндюком потрапив у полон в 2016 році та був звільнений.

Волонтер Наталя Попова, яка з Києва супроводжувала хлопців, була їх ангелом-охоронцем, розповіла про кожного з них, про те що вони пережили. Вона також зауважила, що через певний час вони повернуться у Київ, де будуть проходити лікування.

Привітали героїв і військові капелани, які неодноразово і самі стояли пліч –о-пліч з захисниками під ворожими пострілами.

Артем та Володимир, попри шалену втому, були веселими та оптимістичними. Вони радо спілкувались, тиснули всім руки, відповідали на запитання.

Всі разом заспівали Гімн України. Хлопці поклали квіти до підніжжя пам’ятника борцям за волю України. Артем щиро подякував своїм землякам за підтримку і теплу зустріч.

Люди ще довго не хотіли розходитись, а герої, обнявши своїх рідних, вже подумки летіли у свої теплі домівки. Героям Слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентин Показати IP 30 Грудня 2017 22:26
Сертифікат на надання безкоштовно безкоштовних медичних послуг......дивно звучить.....маркетинг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus