USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Міський голова з дітьми відкрив туристичний сезон у Луцьку. ФОТО

18 Травня 2013 12:58
Систему туристичного ознакування міста урочисто відкрили у Луцьку. Захід відбувся на Театральному майдані 18-ого травня о 12:00.

Пілон з 11-ма напрямками руху до туристичних об’єктів міста урочисто відкрили на Театральному майдані.

Луцький міський голова Микола Романюк в присутності мешканців і гостей міста урочисто перерізав святкову стрічку разом з найменшими учасниками дійства – дітьми.

«Відкриття туристичного сезону він пов’язує з відкриттям туристичного ознакування Луцька. Ця система допоможе лучанам і гостям міста краще орієнтуватися в місті , бо дивитися є на що», - зазначив Микола Романюк.

Виготовлення туристичного пілону та вказівників обійшлося міському бюджету майже у 62 тисячі 300 гривень. Дизайнером та автором проекту став викладач кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв Юрій Крукевич.

Загалом у місті буде три таких пілони. Окрім Театрального майдану, такі інформаційні стенди стоятимуть на Замковій площі та Братському мості.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
map Показати IP 18 Травня 2013 13:23
А крупніше саму схему можна сфоткати? Ви фейси чи схему відкрили?!:)
богдан Показати IP 18 Травня 2013 13:46
схема ще стоїть на театральному майдані - можна роздивитися в максимально можливому розширенні. в 3Д. з ефектом присутності. крупніше не буває

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus