USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найромантичніший в Україні «Тунель кохання» може зникнути.ФОТО.ВІДЕО

6 Листопада 2013 18:10
Клеваньський «Тунель кохання», визнаний у ЗМІ найромантичнішим місцем в Україні, може зникнути. Його вирубують через залізничну колію - буцімто дерева заважають проїзду потяга. Про це повідомляє рівненське видання «Все».
ЧИТАТИ ЩЕ: МІСЦЕ НЕПОДАЛІК ЛУЦЬКА НАЗВАЛИ НАЙРОМАНТИЧНІШИМ В УКРАЇНІ.ФОТО.ВІДЕО
Зі слів очевидиці Інни, дерева, які утворюють тунель, почали спилювати.
«У неділю я приїхала у Клеванський тунель кохання. І побачила, майже 700 метрів зрізаних під корінь дерев у шахматному порядку. Я далі не ходила. Там їздить потяг, і очевидно дерева йому заважають», - розповідає панні Інна.

За коментарем журналісти звернулися у Рівненську дистанцію колії. Там підтвердили факт проведення певних робіт у Клеванському «Тунелі кохання». Проте, як виявилося все керівництво знаходиться на нараді у Львові, тому прокоментувати більше нічого не змогли.
Рік тому заступник голови Рівненської обласної адміністрації Олексій Губанов розповідав, що у рамках проекту «Волинь туристична» була підписана угода з Рівненською районною адміністрацією щодо упорядковування «Тунелю кохання» у Клевані. Чиновник розповдає, що зараз триває розробка відповідних документів на реалізацію проекту.

«Ми проводили кілька толок, встановили вказівники, але це дрібниці. Зараз ми намагаємося з’ясувати, що там у чиїй власності, щоб якось все закріпити і організовано там працювати», - каже чиновник.

На запитання журналіста чи відомо йому про вирубку дерев у «Тунелі», Олексій Губанов відповів, що нічого про це не знає, але до завтра з’ясує.

Довідка : Туне́ль Коха́ння — пам'ятка природи місцевого значення. Розташована біля селища Клевань, що у Рівненському районі Рівненської області.

Являє собою ботанічний феномен — зелений тунель у лісовому масиві, утворений заростями дерев, кущів, які сплелися між собою, та утворили дивовижний щільний тунель точної арочної форми.

Тунель Кохання розташований на відрізку (близько 4-х кілометрів) залізничної колії, яка веде від селища Клевань до селища Оржів.

Тунель є місцем паломництва туристів та пар закоханих. Є ряд повір'їв щодо тунелю та його властивостей. Дехто з молодят саджає тут квіти, які символізують їхні почуття.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Руслана Показати IP 8 Листопада 2013 10:15
капец!!!Знищать таку красу!!!!!!!!!!!!!!!!
щщщ Показати IP 8 Листопада 2013 11:59
така краса зявляється через недогляд колій
ух Показати IP 8 Листопада 2013 12:05
Шкода, гарне місце!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus