USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» – «Металург», Д: перемога на останніх хвилинах. ФОТО. ВІДЕО

1 Вересня 2013 19:11
«Волинь», дякуючи голові Дмитра Козьбана мінімально здолала донецький «Металург».

Перед стартом поєдинку в обласному центрі Волині пройшла злива, але, незважаючи на це, смарагдовий килим «Авангарду» був у цілком задовільному стані.

Прогнозуючи раніше склад «Волині» на гру, Волинські Новини майже вірно передбачили стартову одинадцятку «хрестонсців». Вийшов промах лишень з Мемешевим. Замість Редвана на поле вийшов молодий Задерецький. Зізнатися, незвично бачити «Волинь» у цьому сезоні з одним чистим форвардом.

Сьогодні роль єдиного нападника виконував Шумахер.
Новенького ізраїльського захисника Гал Шіша не було навіть заявці на гру. А Сергій Ташуєв, своєю чергою, вирішив поки відкласти дебют російського півзахисника Георгія Зотова. Зате наставник донеччан відразу довірив місце в старті бразильцям Даніелю та Александре. Також на газоні з’явився знайомий лучанам Олександр Насонов.

З перших хвилин господарі понеслися в атаку. Особливо був активним лівий фланг лучан, де оборону суперника тероризував Леандро на пару зі Задерецьким. Хоча перший по-справжньому небезпечний момент був за донеччанами – з ударом Даніеля впорався Неділько. Через кілька хвилин помилився Кінаш, ледве не привівши гол у свої ворота, однак Лазіч не зумів переграти кіпера лучан. Напевно, ця помилка Ярослава коштувала йому місця на полі. Замість півзахисника вийшов оборонець Парцванія.

На 38 хвилині Рамон мало не з центру поля бив у порожні ворота, які залишив Паньків – вище. На останніх секундах тайму бразилець знову пробивав з хорошої позиції. Знову постріл вийшов, як кажуть, по горобцям.

Другий тайм розпочався дещо мляво, трибуни вимагали від своїх гравців значно активніших дій. На 56-ій хвилині арбітр «намалював» жовту картку для Масло. Хоча, на перший погляд, словак зіграв чисто. Віталій Кварцяний кілька разів на високих тонах розмовляв з резервним арбітром.

За тринадцять хвилин до кінця основного часу Бабатунде вийшов віч-на-віч з Паньківім. Але чомусь нігерійський легіонер вирішив не перекидати через чужого воротаря м'яч, а пробити на силу. Паньків парирував. На підхопленні першим був Шумахер, але удар бразило-італійця прийшовся значно вище рамки.

На 86 хвилині сталося те, чого так довго чекали вболівальники. Дмитро Козьбан, що тільки з’явився на полі, вдало підставив голову – 1:0. Напевно, доля вирішила компенсувати ті голи «Волині», які команда пропускає наприкінці.

Наступну гру лучани зіграють на виїзді проти «Арсеналу». Наступний домашній матч – проти «Іллічівця».

«Волинь», Луцьк – «Металург», Донецьк – 1:0
1 вересня 2013 року, 17. 00, стадіон «Авангард», чемпіонат України, 8 тур

Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)
«Волинь»: Неділько – Сімінін, Шиков (к), Масло, Леандро – Кінаш (Парцванія, 27), Скоба (Нємчанінов, 77), Задерецький, Бабатунде, Рамон – Шумахер (Козьбан, 81)
Запасні: Кичак, Приндета, Козьбан, Бікфалві, Матуку

«Металург»: Паньків – Насонов, Чечер (к), О'Ді, Морозюк – Прийма (Трояновський), Макрідіс, Александре, Нельсон – Лазіч, Даніель (Мгуні, 79)
Запасні: Бандура, Барановський, Тимофеєнко, Мамутов

Попередження: Сімінін, Леандро, Масло, Шумахер, Бабатунде
Гол: Козьбан: 86


Коментарі наставників після гри:
Сергій Ташуєв, головний тренер «Металурга»:
«У нас великі кадрові проблеми. Ми в першому таймі грали краще. В атаці в нас виходило не все».

Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:
«Команду привітаю, хоча гру будемо довго розбирати. В першому таймі ніхто не виконував того, що планувалося. Гра – це композиція, має бути якась нота. Кінаша вчора вигнав з тренування – ходив пішком. Хотів змінити чоловік сім. Ожив Бабатунде в матчі. Ерік не відбирає м’ячі, тому і не грає, багато втрачає шкіряного, став гірше подавати кутові. Коли суперник дихає йому в спину, Бікфалві втрачає концентрацію. Шумахер набагато корисніший. Сьогодні дивно і безпорадно зіграв Рамон. Кілька гравців повинно приїхати з «Буковини». Ізраїльській новачок не міг грати через трансферні тонкощі».

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коли Показати IP 1 Вересня 2013 19:57
Палиця в Луцьку, то й Волинь виграє.
Степан до Коли Показати IP 1 Вересня 2013 22:49
НЕ смішіть палиця має зараз такеж відношення до футбола як я до балету...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus