USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські даішники посеред ночі привезли до реанімації водія мопеда

15 Листопада 2013 16:53
Працівники ДАІ на службовому автомобілі сьогодні вночі доставили у лікарню 24-річного водія мопеда з відкритою черепно-мозковою травмою. Прокуратура з’ясовує обставини отримання тілесних ушкоджень чоловіком, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

15 листопада у прокуратуру Волинської області надійшла інформація про те, що о пів на першу ночі працівниками взводу ДПС № 3 УДАІ УМВС України у Волинській області на службовому автомобілі у Територіальне медичне об'єднання Любомльського і Шацького районів доставлено 24-річного чоловіка в стані алкогольного сп’яніння та з відкритою черепно-мозковою травмою. У лікарняному закладі він втратив свідомість

Зі слів інспекторів ДАІ, о 00 год. 20 хв. під час патрулювання на автодорозі Любомль-Шацьк у селі Згорани Любомльського району вони виявили рух мопеда без номерних знаків, яким керував водій із явними ознаками сп’яніння.

Зупинившись на вимогу працівників міліції, водій не втримав рівноваги та впав разом зі своїм транспортним засобом. Постраждалого госпіталізували у реанімаційне відділення лікувального закладу.

На місце події виїжджали перший заступник прокурора Волинської області Володимир Троц, Любомльський міжрайонний прокурор Олег Корецький, начальник та слідчий з особливо важливих справ слідчого відділу прокуратури Волинської області, а також прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.

Відомості про подію слідчим відділом прокуратури Волинської області внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 365 КК України (перевищення влади та службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки).
Триває огляд місця події.

У кримінальному провадженні здійснюються слідчі та інші дії, спрямовані на встановлення обставин отримання потерпілим тілесних ушкоджень.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється прокуратурою Волинської області. Процес розслідування перебуває на особливому контролі керівництва прокуратури області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
статистик Показати IP 15 Листопада 2013 17:13
Відстежується пряма кореляціна залежність між наявність луцьких даїшників в Любомлі та ростом смертності на Волині. Шото надо дєлать?
Все тот же Рафик Показати IP 15 Листопада 2013 17:55
...водій не втримав рівноваги та впав разом зі своїм транспортним засобом... і так декілька разів. Мамой клянусь! Всьо так и было... Вот мопед может подтвердить!
Прокурор Показати IP 15 Листопада 2013 22:21
Ну блін - за багато ЗБІГІВ обставин... вигідних для декого... Потрібно ввести ЗАКОН - громадянину зі здоровим глуздом блище 10 м до МЄНТА не підходити... і останнього до себе не підпускати використовуючі всі засоби самооборони
Лучанин Показати IP 16 Листопада 2013 00:38
Як можна було впасти з мопедом так щоб потрапити до реанімації? Ну якби написали що він з мопедом впав в каналізаційний люк, для прикладу, то ще можна було б собі це уявити. Вже мабуть давно настав час коли треба вводити якусь поліцію, щоб захищати людей від міліції.
Михаил Показати IP 16 Листопада 2013 09:11
Обычно после погони за скутеристом который падает и получает травмы гаишники линяют. А тут какие то совестливые попались. ГЕишники очень часто своим поведением провоцируют ДТП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus