USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

ІДІЛ обіцяє здійснити теракти за допомогою дронів під час ЧС у Росії

15 Червня 2018 15:47
Терористи «Ісламської держави» погрожують здійснювати атаки на російські міста під час Чемпіонату світу з футболу за допомогою дронів.

Про це повідомляє Lad Bible, передає ТСН.

За даними видання, на відео, опублікованому на заборонених ресурсах терористів, зображено вибухи на стадіонах, де відбуватимуться матчі ЧС-2018. Голос за кадром каже: «Ми стежимо за вами. Ми маємо дрони, ми досліджуємо локації і ми атакуватимемо».

Співробітник моніторингової групи JihadoScope заявляє, що це лише гучні заяви і залякування «ІДІЛ», проте уряди країн вже кажуть, що використання дронів для здійснення терористичних актів на Заході - це лише питання часу.

Зазначається, що терористи використовували дрони для ведення бойових дій на території Сирії.

«ІДІЛ» також випустила низку плакатів, на яких зображено "анонси" до терористичних актів у Росії.

Нагадаємо, дев’ять країн, серед яких Україна, Австралія, Фінляндія, Японія, Данія, Ісландія, Велика Британія, Польща, Швеція, оголосили дипломатичний бойкот Чемпіонату світу в Росії. Причинами для цього стало вторгнення РФ до України та Сирії, отруєння у Британії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля, голодування українських політв’язнів, у тому числі режисера Олега Сенцова, та систематичне порушення прав людини в Російській Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ Показати IP 15 Червня 2018 15:53
Америка знищуе той iгiл бо то терористи
юзько пилсудськый Показати IP 15 Червня 2018 21:12
Цікаво,цікаво.Як кажуть:пацан сказав, пацан зробив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus