USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У бою за Бахмут загинув волинянин Олег Парфенюк

24 Жовтня 2022 18:53
На війні з російськими окупантами 21 жовтня загинув 40-річний мешканець Рожища, кулеметник відділення снайперів, солдат Олег Володимирович Парфенюк.

Про це повідомили у Рожищенській міській раді.

Олег народився у 1981 році та проживав у Рожищі. Захищати рідну країну від російського окупанта пішов 20 квітня 2022 року.

На жаль, земне життя Героя обірвалося під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Бахмут на Донеччині 21 жовтня 2022 року.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 25 по 27 жовтня включно. Протягом дня у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя. Вічна пам'ять, честь і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus