USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Одесі увʼязнені підняли бунт, горить колонія

27 Травня 2019 12:31
В Одесі у виправній колонії № 51 на Люстдорфської дорозі стався бунт ув’язнених, близько 15 з них втекли у приватний сектор. На території колонії почалася пожежа.

Місцеве видання «Думская» пише, що за непідтвердженою інформацією загинув однин або декілька ув’язнених. Ще частина – взяті у заручники.

Біля території в’язниці нині чимало пожежних автомобілів, карет швидкої допомоги та спецпризначенців. Із території колонії видно стовп чорного диму.

За попередніми даними, з колонії намагалися втекти шість в'язнів через приватний сектор. На даний момент їх схопили, передає 24 канал.

"Мій знайомий в колонії мені розповів, що там на даний момент відбувається бунт, поліцейські б'ються з зеками і вбивають один одного, а потім кинув трубку. Це дуже терміново", – розповіла Людмила Дегтяр.

За словами жінки, їй цю інформацію розповів ув'язнений Володимир Бондарчук.

З Одеської колонії намагалися втекти в'язні, їх схопили: відео

Наразі навколо будівлі вишикувалися десяток пожежних машин. До колонії також стянули військових Нацгвардії.


Екс-керівник Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький розповів, що безпорядки в Одеській колонії тривають кілька днів.

«Бунт. Масова непокора і безладдя у Одеській колонії 51. Співробітників повиганяли з зони. Пожежа. Конфлікт тривав п'ять днів та не був вирішений. Сьогодні перейшов у гарячу стадію. Побито співробітників», – розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Оо Показати IP 27 Травня 2019 12:59
А що зе?
Фрейд Показати IP 27 Травня 2019 13:06
Навіщо їх утримувати за гроші платників податків, лікувати, мити, годувати? Щоб воно бунт піднімало?
Навуходоносор до Фрейд Показати IP 27 Травня 2019 13:36
Весьма занимательная "оговорка по Фрейду": тогда что, надо строить не тюрьмы, а что-то "на кшталт" Освенцима? Сразу с печами? Там ведь сидят люди! И статистика правозащитников свидетельствует, что упакованных туда не совсем по закону - большой процент!
777 до Навуходоносор Показати IP 27 Травня 2019 21:32
ага,все невиноватые,чтут кодекс и любят маму.....вы должно быть никогда не общались с обитателями тех мест.
Анатоль_ Показати IP 27 Травня 2019 13:35
Я в шоце!
Садівник Показати IP 27 Травня 2019 13:44
Бунт. Просто так не підіймають.
рабство Показати IP 27 Травня 2019 17:11
тюрьмы и колонии в Украине давно превращены в места личного обогащения, откровенного рабства на начальников и руководство. Когда совсем зекам невтерпеж - тогда и бунтуют. Ничего, с телевизора сегодня всем покажут, что все нормально. Зачинщиков раскидают, а послабее в ярмо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus