USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Війна з Росією: більшість українців виступили за боротьбу до перемоги. Опитування

11 Жовтня 2023 22:17
Після більш ніж півтора року запеклої війни РФ проти України українці, як і раніше, глибоко віддані перемозі. Однак в процентному співвідношенні цей показник все ж трохи нижче, ніж в перші місяці війни.

Як передає УНІАН, про це свідчить опитування, що проведене Gallup.

Відзначається, що троє з п’яти (60%) українців, опитаних в липні і серпні, заявили, що хочуть, щоб Україна продовжувала битися до тих пір, поки вона не переможе. При цьому тих, хто побажав, щоб Україна почала переговорний процес про припинення війни якомога швидше – 31%.

«Прихильність українців дещо приглушена порівняно з вереснем 2022 року, коли 70% українців заявили, що хочуть, щоб їхня країна продовжувала битися», – йдеться у матеріалі.

Згідно з результатами опитування, за якнайшвидше завершення війни виступають регіони, найбільш близькі до лінії фронту.

«Хоча більшість українців підтримують боротьбу до перемоги, ця думка не поділяється однаково по всій Україні. Жителі півночі України (72%), включаючи Київ, і заходу (71%) найбільше підтримують продовження бойових дій, навіть незважаючи на посилення обстрілів з боку російських військ.

Переважна більшість у центрі (64%) України також підтримує боротьбу до перемоги. У південних (45%) та східних (52%) регіонах, найближчих до лінії фронту, підтримка продовження боротьби все ще нижча, ніж у решті країни. В результаті частка тих, хто виступає за якнайшвидше припинення війни шляхом переговорів, найвища на півдні (41%) і сході (39%)», – йдеться в описі результатів опитування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
!! Показати IP 11 Жовтня 2023 22:42
Готові, але певно чужими руками певно, ні? Бо черг щось не видно.
Анонім до !! Показати IP 13 Жовтня 2023 08:16
Ще один ідіот який вірить опитуванням. Що сказали зверху той напишуть, інше питання КОГО опитували ? стать і вік тих Українців які готові воювати до останнього.
готовим Показати IP 12 Жовтня 2023 09:29
То чого вдома сидите, патріоти ср....ні, чого вас військоми, як баранів ловлять? Давайте сюди, вовки диванні.
Думай головою до готовим Показати IP 13 Жовтня 2023 08:35
Патріот с***ий ідеш до тих хто дав відповідь за війну до кордонів 91 року і зними їдеш на фронт прихопивши військома і приближених з собою( Скоріш за все більшість виявиться жінками та особами які не підлягають мобілізації) P,S. Я коли приїжджав в відпустку і бачив як відбувається мобілізація(до самого були пристали з словами "слиш сикун документи давай, чо ходиш тут в єб**о зараз пропишем і поїдеш з нами" від 4 здорових рослих "биків в пікселі" я зрозумів чому жінка порадила передягнутися щоб люди не шарахалися) яке відношення влади до війни/ветеранів/інвалідів і реалії на фронті/в армії я розумію тих хто не хоче туди попасти.
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2023 10:25
яка різниця хто -що підтримує тут в Україні, путін вже запустив на повну російські військові потужності, на росії клепають танки, ракети, снаряди, що Заходу доведеться напрягтись , щоб наздогнати. Бабло в росії є від нафти і газу - на війну точно вистачить, на війні кацапські ніщєброди добре заробляють, а тому підтримка путінської війни і агресії на росії близько 70% . Так що, цю війну можна зупинити лише давши росіянам конкретно 'по зубах', або здавшись 'на мілость пабєдітєля', лапки вгору і на Магадан, або, наприклад, в Архангельск - там дуже 'круто' , розвалених хібар типу багатоквартирний дерев'яний курятник і тих не вистачає для кацапні. Українцям очевидно доведеться жити в землянках, як колись, і будувати житло спочатку для кацапні, а потім ...
Янеробот Показати IP 26 Грудня 2023 04:24
$%$%$%, а буде щось робитися крім мобілізації??? Задрали....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus