USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

15-річний волинянин вчинив більше десятка пограбувань. ВІДЕО

1 Жовтня 2010 17:09
У свої 15 років мешканець Горохівського району Волинської області скоїв більше десятка пограбувань.
У свій час він украв велосипед, сільгосптехніку, хатнє начиння. Тричі крадія ловили, він каявся і знову брався за своє, повідомляє «НТН».
В однієї жінки украв бурякорізку. За неї вторгував 200 гривень. Покупцеві ж сказав, що знайшов агрегат на місцевому звалищі. Так само вчинив із металевим начинням іншого господаря. Коли ж свого не дорахувалися ще двоє хазяїв, люди звернулися до правоохоронців з проханням забрати хлопця до спецзакладу. Там підліток пробув кілька місяців. Коли ж повернувся – знову пішов красти.
«Він розуміє. Каже, так, чинить неправильно. Обіцяє, що буде допомагати по господарству, вдома – і це все неодноразово. А потім у нього виключений телефон, знову ж його нема дома, знову втікає», – розповіла керівник сектору Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Наталя Пельчар.
Тепер школяр краде хатнє начиння. До чужої оселі проникав за дня, коли достеменно знав, що будинок порожній.
«Він сам розповідає, що вже до цього тягне, – стверджує дільничний інспектор Сергій Гудаль. – Він не може без того, щоб не залізти в якийсь будинок. Може влізти просто так, нічого не взявши. Просто проникнути, щоб його ніхто не помітив».
Аби врятувати хлопця від ув’язнення, дільничний придумав для нього телевізійну профілактику. Доки знімальна група діставалася населеного пункту, де мешкав підліток, він знову скоїв злочин – украв 600 гривень і харчі.
«Стан такий – грошей нема, – пояснює затриманий. – Батько, мати не працюють. Потрібно було якось сім'ю утримувати».
Як далі складеться доля підлітка – невідомо. Міліція нарахувала більше десятка злочинів, які скоїв хлопець. Він устиг обікрасти навіть сільського священика.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus