USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

17-річний волинянин обікрав дитячу коляску

19 Вересня 2011 11:55
Минулими вихідними на Волині трапилося два десятка крадіжок – більшість злочинів скоєні молодими волинянами, які, зазвичай, ніде не працюють.
Про це інформує прес-служба обласного управління МВС .
Резонансним видається випадок у Любомльському районі. Обідньої пори в селі Римачі 20-річна місцева жителька Марія залишила біля магазину дитячу коляску. В крамниці була не більше години. А коли вийшла – побачила, що з візка зникли 10 доларів та мобільний телефон. Жінка звернулася до міліції. І вже згодом правоохоронці з’ясували, що крадіжку скоїв 17-річний місцевий житель.
Іще одна резонансна крадіжка трапилася в Старовижівському районі. Об 11.30 минулої суботи до міліції звернувся 41-річний Віктор. Чоловік розповів, що з будинку зникли гроші.
Оперативники вийшли на слід крадія. Виявилося, що 4 тисячі гривень з оселі потерпілого поцупив 11-річний учень однієї зі шкіл району.
До слова, днем раніше у цьому ж районі сталася ще одна крадіжка – із будинку 36-річної Тетяни невідомий злодій поцупив 630 гривень. Триває слідство за фактом крадіжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus