USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

22 дюйма – шиномонтаж у Луцьку, де реставрують диски та перевзувають авто

22 Березня 2024 09:00
Якщо раніше автомобілісту в Луцьку потрібно було шукати різні сервіси, щоб перевзути авто, заварити диски та пофарбувати їх, то тепер ці всі роботи можна виконати в одному місці. Шиномонтаж 22 дюйма на вулиці Глушець, 60 – це єдина компанія в обласному центрі Волині, де можна отримати увесь спектр послуг із реставрації дисків та шиномонтажу.

Тут автомобіліст забуде про проблеми, пов’язані з дисками та шинами його автомобіля, вже за один-два дні. Під час реставрації майстри використовують сучасне обладнання, яке змінюють кожні три роки, та якісні розхідні матеріали. Тим часом автомобіль клієнта може у безпеці стояти на парковці шиномонтажу, який повністю обладнаний відеонаглядом. Відповідно, і за роботою майстрів спостерігають.

РЕСТАВРАЦІЯ ДИСКІВ

У центрі 22 дюйма можна відремонтувати литі, легкосплавні, ковані та розбірні диски.

Клієнту не потрібно самому знімати диски з авто, він може приїхати безпосередньо до шиномонтажу, де майстри самі зроблять усі необхідні маніпуляції. Далі вони оцінюють, які роботи потрібно провести, щоб повернути диску вигляд новенького.

У разі потреби вони проводять рихтування, зокрема відновлюють геометрію дисків.

Якщо ж диск має суттєвіше пошкодження, наприклад, відсутня певна його частина, то майстри центру 22 дюйма роблять аргонне зварювання, яке дозволяє наплавити цю відсутню деталь. Таке зварювання не лише робить диск надійним, а й забезпечує його естетичний вигляд.

Не секрет, що метал зазнає впливу навколишнього середовища, відповідно, пошкоджується його структура та зовнішній вигляд, тож перед фарбуванням майстри проводять піскоструменеву обробку, відновлюючи ці характеристики. Далі вони шліфують поверхню, видаляють дрібні сколи та подряпини завглибшки до 1мм.

Що ж включає процес фарбування диска? Для початку диски прогрівають до температури 200 градусів, аби позбутися усіх зайвих речовин на них, далі відбувається ґрунтовка, і лише тоді диски фарбують порошковою фарбою під оригінал. Відзначимо, що усі ці процеси відбуваються під високою температурою, як це передбачає технологія.

Окрім цього, клієнт може замовити алмазну проточку дисків. Тобто після фарбування фарбу з лицевої поверхні зрізають, і диск відновлює свій початковий вигляд.

Після цього відбувається лакування диска, він сохне три-чотири години, а далі на нього можна взувати шини та встановлювати його на автомобіль.

ШИНОМОНТАЖ

У центрі 22 дюйма можна отримати і стандартні послуги шиномонтажу. Однак під час перевзування автомобіля майстри часто виявляють пошкодження дисків чи криву геометрію та кажуть про це клієнту.

На звичайних шиномонтажах диски відбалансовують за допомогою грузиків, однак це не розв'язує проблему – диск все одно залишається кривим. Майстри шиномонтажу 22 дюйма пропонують клієнтам відновити геометрію диска. Нерідко, якщо клієнту це потрібно, зварюють пошкоджені диски.

Ще однією проблемою, з якою звертаються до 22 дюйма, є відкручування секреток на колесах. Часто водії втрачають ці ключі або їх просто немає, коли автомобіль приганяють з Європи. Для майстрів 22 дюйма така проблема не є викликом, адже вони мають усі набори відповідних ключів.

Проблеми з давачами тиску в сучасних авто також легко усувають, виконуючи їх оперативну заміну, прошивку та калібрування.

Нерідко автомобілісти стикаються з проблемою, де ж зберігати диски та шини під час сезонного перевзування авто. У шиномонтажі 22 дюйма надають і цю послугу, тож після перевзування клієнт може залишити змінний комплект на зберігання. А якщо водієві потрібні нові шини, він також може їх придбати тут.

Для того аби отримати необхідну послугу в сервісі 22 дюйма, клієнту не потрібно телефонувати та довго пояснювати свої проблеми. Використовуючи зручний сайт компанії, він може дізнатися ціни та, щоб не чекати у черзі, записатися онлайн, вказавши параметри своїх коліс та необхідні йому послуги.

Cайт шиномонтажу:https://22duyma.com/#

Instagram:https://www.instagram.com/22duyma/

TikTok:https://www.tiktok.com/@22duyma.ua?_t=8erk5iYmXPK&_r=1

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus