USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

51 бригаді передали 2,5 тонни допомоги

26 Червня 2014 15:09
Волиняни передали допомогу в зону АТО. Про це інформує Слово Волині.

Представники громадських організацій області, бізнесмени та просто небайдужі люди спорядили транспорт із гуманітарним вантажем для бійців 51 окремої механізованої бригади. Передали щонайменше 2,5 тонни. Збирали його кілька тижнів, контролювати процес довірили спілці воїнів-афганців.

Допомога має прибути на Схід завтра пообіді.

Зі слів волонтерів, найбільше солдати просять ліки, одяг, каски, розвантажувальні жилети, продукти харчування.

Є для бійців 51 окремої механізованої бригади і передачі від рідних. В ящиках здебільшого - цигарки і бронежилети. Спершу їх закуповували централізовано, однак, тепер кожна солдатська родина дістає, де може. Ціни - різні. Від 2 до 5 тисяч. Та люди не економлять, допомагають родинам і друзі військових.

Нагадаємо Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на західному кордоні самооборона і добровольці пішки переносять бронежилети.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus