USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Marichka Kulish: виготовляємо біометричний паспорт і візу дитині

23 Червня 2017 19:00
Плануєте здійснити закордонну мандрівку разом зі своєю малечою, але не знаєте порядку оформлення усіх належних документів? Виявилося, виготовити закордонний паспорт дитині та оформити їй візу не складно: процедура така ж, як і для підготовки документів дорослій особі.

Про те, як швидко зробити біометричний паспорт дитині та оформити їй довготермінову візу, розповідає журналістка Інформаційного агентства Волинські Новини Марічка Куліш у своєму блозі.

Як поділилася Марічка, головні труднощі, з якими вона стикнулася під час виготовлення паспорта своїй донечці Еммі, були ніяк не бюрократичні. Проблема була лишень в тому, щоб зробити фото, адже на період відвідин ЦНАПу Емма мала всього місяць і ще не могла самостійно як слід тримати голівку.

Читайте ще: ВІДКРИВАЄМО ДОВГОТЕРМІНОВУ ВІЗУ РАЗОМ ІЗ MARICHKA KULISH

Також у відео йдеться про те, що потрібно, аби оформити візу дитині, та чого не варто забувати при зборі відповідної документації та під час заповнення анкет.
Читайте ще: MARICHKA KULISH: ЯК ЗНАЙТИ БЕЗКОШТОВНЕ ЖИТЛО ЗА КОРДОНОМ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нюша Показати IP 23 Червня 2017 22:13
Скільки років цьому відео? Інформація не актуальна..
Житель міста Показати IP 24 Червня 2017 17:39
Не вводьте людей в оману,для моєї 10 місячної доньки з біометричним паспортом навіть проплату в банку не взяли,так що інформація не актуальна)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus