USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Netflix покаже фільм Клопотенка «Борщ. Секретний інгредієнт»

12 Березня 2023 00:16
На стримінговому сервісі Netflix з 30 березня почнеться показ документального фільму «Борщ. Секретний інгредієнт» шеф-кухаря і дослідника української кухні Євгена Клопотенка.

Про це Клопотенко повідомив в Інстаграмі.

У фільмі Клопотенко вирушає в подорож у різні куточки України, аби знайти унікальні рецепти борщу, розкрити секретні інгредієнти, які роблять цю страву неповторною. Кухар хоче з’ясувати, який український борщ – справжній, що найголовніше у рецепті, що відрізняє, а що поєднує українців різних регіонів.

Фільм є проєктом продюсера Наталки Якимович та режисера Дмитра Кочнєва.

Після подорожей під час роботи над проєктом Клопотенко подав до ЮНЕСКО запит на визнання борщу нематеріальною спадщиною.

Влітку 2022 року український борщ внесли до Списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, що потребує негайної охорони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus