USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Netflix придбав права на фільм Сенцова «Носоріг»

7 Лютого 2022 13:37
Стрімінгова платформа Netflix викупила права на показ кримінальної драми українського режисера Олега Сенцова про лихі 90-ті. Прем’єра стрічки «Носоріг» запланована на 17 лютого 2022 року.

Як повідомила 24 каналу пресслужба фільму, на глядачів американського стримінгу Netflix чекатиме онлайн-прем’єра української стрічки «Носоріг» Олега Сенцова. Це один з небагатьох українських продуктів, які представлені на платформі.

Світова прем’єра «Носорога» відбулась на 78-му Венеційському кінофестивалі у рамках програми «Горизонти» у вересні 2021-го року.

Кримінальну драму визнали найкращою на фестивалі Stockholm International Film, а виконавець головної ролі у картині, Сергій Філімонов, переміг у категорії «Найкращий актор».

Окрім Netflix, фільм також купили для показу у Великобританії, Франції, Італії та інших країнах у світі. Цікаво, що телевізійна прем’єра кримінальної драми також запланована на німецько-французькому телеканалі ZDF/ARTE.

Сюжет фільму Олега Сенцова

За сюжетом, «Носоріг» розповідатиме про 90-ті роки, коли в Україні відбувався перехід від Радянського Союзу до незалежності. На тлі цих буремних часів змальовується історія колишнього бандита, який пригадує все своє життя та розуміє, що всі події в ньому були невипадковими. Олег Сенцов каже, що стрічка не про бандитів, а про українську історію.
Історія створення фільму

Дев’ять років тому, 2012-го, Держкіно погодилось підтримати картину Олега Сенцова. Однак розпочати роботу над нею режисеру не вдалось через незаконне ув’язнення в російській в’язниці. Процес пішов лише 2020 року.

Зйомки кримінальної драми «Носоріг» відбувались у різних містах України таких, як Кривий Ріг, Львів та Київ й завершилися в грудні 2020 року. Фільм створений у копродукції України, Польщі та Німеччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нет комментариев Показати IP 7 Лютого 2022 21:52
Значит заказуха. Скрытая реклама.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus