USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

OPPO серії A: міцні бюджетні смартфони*

21 Червня 2023 14:57
На українському ринку вже доступний новий бюджетний смартфон OPPO A98. Традиційно гаджети цієї лінійки приваблюють не лише низькою ціною, а й хорошою начинкою. Розглянемо особливості новинки, а також те, чому вам варто купити смартфон OPPO, якщо ви шукаєте хороший бюджетник.

Які характеристики отримала новинка від OPPO

Бюджетний смартфон оснащений дисплеєм на 6.7 дюйма з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц, що визначає не тільки високу якість картинки, але й відмінну плавність демонстрації зображення. OPPO A98 отримав потужний процесор Qualcomm Snapdragon 695. У поєднанні з ОЗП 8 ГБ і об’ємом вбудованої пам’яті 256 ГБ (розширюється до 1 ТБ) це визначає швидкодію пристрою. Приваблює смартфон і можливостями зйомки. Телефон отримав основний сенсор на 64 Мп і фронтальну камеру на 32 Мп. Є також два додаткові модулі на 2 Мп кожен.
Автономність – одна з переваг смартфонів OPPO, і A98 не став винятком. Гаджет отримав батарею на 5000 мАг, так що телефон можна використовувати весь день. Оперативно заповнити ємність допоможе зарядка потужністю 67 Вт. Досягти граничних значень наповненості акумулятор зможе за 44 хвилини. Залежно від особистих уподобань користувачі вибирають телефони з корпусом синього або чорного кольору.
Особливості смартфонів OPPO із серії A

Бюджетні гаджети китайського бренду навряд чи зацікавлять любителів інноваційних рішень. Компанія OPPO в лінійці A не пропонує такі параметри, що зрозуміло, якщо враховувати ціну цих смартфонів. Однак пристрої серії приваблюють високою якістю збірки, що визначає їхню надійність і довговічність, а також продуктивністю. Серед інших цікавих характеристик цих гаджетів:

- ультратонкий корпус;

- мінімалістичний дизайн;

- потужний акумулятор;

- відмінні параметри зйомки.

Виробник встановлює на гаджети не стандартну ОС Android, а модифіковану ColorOS.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus