USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«V означає Вендета»: революційний кіноперегляд у Луцьку

5 Лютого 2014 09:00
Що спільного у поняттях «революція» та «свобода» спробують показати у Луцьку. «Rеволюційний кіноперегляд» відбудеться 8 лютого 2014 року у комплексі Діамонд.

Цього разу організатори представляють вашій увазі фільми, що розкривають революційні процеси різних країн різних часів.

Так, «хедлайнером» вечору стане фільм Джеймса Мактіга – «V означає Вендета» (англ. V for Vendetta), у якому події у вигаданій країні розвиваються за дещо схожим до українського сценарієм, - стверджують організатори.

Також глядачі зможуть знайомитися з думками та життям найвизначнішого миротворця світу – «Ганді», подивляться неприховану історію ІРА (Ірландської республіканської армії) та історію останнього Шотландського короля.

Бонусом нічного кіноперегляду має стати сатиричний фільм «Скотний двір», у якому домашні тварини повстали проти фермера, та зробили «немирну» революцію.

Організатори повідомляють, що хоч вхід безкоштовний, проте своєрідною перепусткою на кіноперегляд можуть стати будь-які речі, яких потребують мітингувальники на Майдані (деталі можна знайти на сайті - www.galas.org.ua).

Організовує захід СГО «Молодіжна платформа» за допомогою вже не нового для Луцька проекту «LutskNightCinema». Нагадаємо що СГО «Молодіжна Платформа» підтримала мирні мітинги за права та свободи українців, а запропоновані фільми «Lutsk Night Cinema» допоможуть зрозуміти суть революції та сформувати стійку громадянську позицію.

То ж, 8 лютого 21.00 «Lutsk Night Cinema» запрошує у комплекс Diamond. (пр.Волі, 31)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 5 Лютого 2014 09:11
"Скотний двір" - це синонім євромайдану...
Фермер до Всезнайко Показати IP 5 Лютого 2014 10:06
Твоє прізвище : Скотныйдвор. Твоя їжа "дерьмо" з твого прізвища.
Анонім до Фермер Показати IP 4 Серпня 2014 12:21
коментар було видалено
Джулія Показати IP 6 Лютого 2014 20:36
Цікава задумка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus