USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Volkswagen офіційно припинив випуск «Жука»

11 Липня 2019 07:00
Компанія Volkswagen припинила випуск легендарного автомобіля Volkswagen Beetle, відомого як «Жук». У середу, 10 липня, на мексиканському заводі в місті Пуебла зійшов з конвеєра останній автомобіль.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на CNN.

Volkswagen Beetle з’явився на ринку в 30 роках минулого століття. «Жук» був створений Фердинандом Порше за дорученням Адольфа Гітлера. Машина повинна була зайняти нішу бюджетного «народного» авто як Ford T у США.

У перших Beetle мотор розташовувався ззаду і тільки в 1998 році створили New Beetle з мотором спереду.

Всього було випущено, приблизно, 21,5 мільйона автомобілів, а в 2018 році компанія прийняла рішення припинити виробництво. Останній «Жук» стане частиною експозиції музею. Існує ймовірність, що легендарне авто повернеться на ринок пізніше у вигляді електромобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus