USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Активісти зірвали працівнику ДАІ погони

19 Січня 2014 18:21
Учасники акції протесту, яка в неділю проходить у Києві, погрожували працівнику Державтоінспекції та зірвали з нього погони, а також намагалися пошкодити патрульне авто. Про це повідомляє прес-служба ДАІ, - передає «Укрінформ».

«Сьогодні близько 14:30 на Європейський площі... працівник ДАІ зупинив автомобіль за порушення Правил дорожнього руху, а саме за порушення вимог дорожньої розмітки. Під час оформлення правопорушення до місця події підійшли кілька громадян, які почали закликати водія не погоджуватися з тим фактом, що він скоїв правопорушення. Трохи пізніше до них приєдналося ще близько 20 чоловік, які розпочали суперечку з інспектором ДАІ. У ході конфлікту активісти поводилися вкрай агресивно, погрожували правоохоронцю, зірвали погони, намагалися пошкодити патрульний автомобіль», - зазначили у відомстві.

Там додали, що до винних у правопорушенні «будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства».

Крім цього, стало відомо, що столична міліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з силовим конфліктом, який триває у центрі Києва. Про це повідомила начальник Відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві Ольга Білик.

«Відкрито провадження за статтею про масові заворушення», - сказала вона.

Білик додала, що «окремі лідери опозиції» закликали до порушення громадського порядку, що зафіксовано на відео. «Цим діям буде дано правову оцінку», - відзначила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 19 Січня 2014 21:24
Євромайданівці вже скотилися до кримінальних бандитів
123 до Лучанин Показати IP 19 Січня 2014 21:28
всі 150%
123 Показати IP 19 Січня 2014 21:27
Я не розумію для чого вони на майдані збираються. щоб у правоохоронців пагони зривати і масові безпорядки вчиняти, європейці собі такого ніколи не дозволять. Бидлоття, нехай би той автомобіль ще на майдан виїхав, щоб вони тоді робили, точно не чіплялися до правоохонця, який припинив правопорушення. Надоїло на це все дивитися,а тим більше читати про те, як поводять себе українці.
ххх до 123 Показати IP 20 Січня 2014 09:22
А ти не дивися і не читай, а попробуй щось корисне для суспільства зробити.
лучанин до ххх Показати IP 20 Січня 2014 11:39
а ти вже багато зробив???
123 Показати IP 20 Січня 2014 15:32
Бидло вийшло з стійла і витіснило майдан, породжуючи свавілля і анархію. З такими "активістами" в Україну ского введуть миротворчі сили НАТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus