USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Андрій Шевченко просить підтримати збірну України

23 Листопада 2009 18:27
Україна повинна забути поразку національної збірної у матчах плей-офф проти Греції, вірити у своїх футболістів і підтримати гравців та тренерів, а також Федерацію футболу. Таку заяву вчора зробив один із лідерів «синьо-жовтих» Андрій Шевченко.
«Давайте не будемо про це говорити. Забудьмо все, це вже минуле, а треба думати про майбутнє. Я тому після тієї гри і не вийшов до журналістів. Не хотілося, щоб мене бачили засмученим. Це життя, це футбол. Такий шанс не використали. Але нічого, думаю, Україна повинна вірити у своїх футболістів. Повірте, для всіх це було велике розчарування. Кожен футболіст хотів зробити все можливе на футбольному полі, викластися по-максимуму, але, на жаль, чогось нам не вистачило. Слід було реалізовувати моменти, які ми мали. В такий момент необхідно підтримати футболістів, тренерський склад, Федерацію футболу. На критику всі здатні, а от підтримати у важкий момент не кожен може», - сказав Андрій Шевченко.
«Єдина просьба – підтримайте команду. Мені подобаються люди, які в нашій особі хають самих себе. Ми єдина країна. Футболісти – це ті ж самі люди, ті ж українці, котрі живуть в Україні і точно так само переживають, тому хотілось би, щоб було більше солідарності й у програшу, й у виграшу. Ми повинні підняти свій власний дух, а не брати участь у політичній метушні. Давайте вже заспокоїмося», - закликав знаменитий форвард в інтерв\'ю офіційному сайту ФК «Динамо» (Київ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 18:51
Ми так само були засмучені останнім результатом і підтримуємо збірну, бо хотілося побачити її на ЧС-2010. Але гра збірної викликає тільки критику. Соромно за таку гру і міняти потрібно, насамперед тренера, якщо його залишать нічого з цого хорошого не вийде. А критикувати всеж потрібно, бо це буде стимулювати гравців.
alex Показати IP 23 Листопада 2009 19:32
Я думаю, що свою руку приклав до такої заяви Ігор Суркіс. Я за збірну, гравці молодці, старалися. Що могли, те робили. Але Миха і Сурок - мудаки, їх потрібно негайно звільняти.
Dmytro Показати IP 23 Листопада 2009 22:11
Це мабуть натяк, що Михайлеченко лишається(((
alex Показати IP 24 Листопада 2009 07:19
Миху не залишать, це однозначно. А вот Сурок може Михою відкупитися. Він хитрий гад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus