USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Археолог» із Дніпропетровська на Волині «накопав» боєприпасів

13 Червня 2013 13:15
У мешканця Дніпропетровська в машині виявили боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни, - повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом у по вулиці Ковельській, працівники відділу ДАІ Луцького міськвідділу УМВС помітили автомобіль, який був припаркований на зупинці громадського транспорту, чим створював перешкоду для його руху.

Один із інспекторів наряду дорожньо-патрульної служби підійшов до автомобіля «Фольксваген лт-35», аби зробити водієві зауваження та перевірити документи на право керування транспортним засобом.

Під час перевірки встановили, що за кермом знаходиться 38-річний мешканець Дніпропетровська, із документами у чоловіка все гаразд. Однак під час поверхневого огляду з’ясувалося, що він перевозить боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни. На запитання, звідки такий вантаж, водій пояснив, що проводить археологічних розкопки. Пред’явити правоохоронцям будь-які документи відмовився.

Для з’ясування всіх обставин автомобіль із водієм та пасажирами доправили у луцький міськвідділ міліції для подальшої перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
adams Показати IP 13 Червня 2013 16:26
Як при "Поверхневому огляді" можна таке знайти????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus