USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Аудиторія Дзідзьо у Луцьку: діти з iPad-иками. РЕПОРТАЖ

11 Лютого 2014 12:12
«Таке враження, що прийшов на дитячу виставу, - стільки дітей ще не бачив на жодному концерті», - відгукується про концерт Дзідзьо у Луцьку гість заходу.

Їх вік – 2-13 років. «До того ж, дуже мажорні дітки. У кожного з них був свій iPad-ик, яким вони знімали свого улюбленця», - додає лучанин Микола.

Так, 10 лютого у Волинському облмуздрамтеатрі у два етапи відбувся концерт гурту Дзідзьо. Квитки, а їх вартість сягала 80-180 гривень, кажуть організатори, були розпродані вже задовго до заходу.

«Прийдіть безпосередньо перед концертом, можливо, будуть тоді білети», - казали у телефонну трубку в театрі.

Кожен з етапів концерту налічував понад 1000 людей: повна зала плюс приставні місця.

Уже після першої пісні діти та їх батьки скандували під сценою «Дзідзьо-Дзідзьо». «А це не так просто – розігріти публіку так скоро… Зазвичай для цього потрібно хоча б 5-8 пісень», - діляться глядачі.

«У групи було дуже дороге обладнання, на сцені висів монітор, а у звукачів на столах стояло три Apple MacBook, звук - дуже якісний, неголосно, добре чути, шикарне світло», - зауважив гість концерту з Луцька.

Під час заходу стало очевидно одне: діти шалено люблять Дзідзьо. Всі вони хотіли потрапити на сцену. Проте пускали не кожного, і то – лиш тоді, коли їх кликав співак.

Ті діти, які дарували артисту квіти/іграшки, отримували від нього в подарунок MP3 диск або календар. Вокаліст казав: «Як то так, ти мені подарував(ла), то я теж тобі маю щось дати». А під час пісні "Я те кохам, ай лав ю" шоу-мен запросив малят на сцену для танцю.


А згодом забрав у малої глядачки iPad і декілька хвилин знімав ним сцену.
Особливу увагу він приділяв тим дітям, які були вдягнені подібно до гурту. Або мали якісь схожі елементи одягу – капелюх, штани, футболка. Ну, і поза увагою співака, звичайно, не лишилися і гарні дівчата.


Окрім того, подарунки від музиканта отримували ті дітки, які казали фразу «ДвіСтаТисяч». Співак пояснив: у його офіційній групі Дзідзьо у ВК скоро буде 200 000 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
глядач Показати IP 11 Лютого 2014 12:30
Особливо діткам подобається пісня "Кобіта". Маленьким поціновувачам до серця бессмертні слова цієї справді патріотичної пісеньки: "А в мене радости не має мені кобіта не дає! Приспів: Кобіта, кобіта, кобіта не дає! Ех, сволоч! Кобіта, кобіта, кобіта не дає!.." А де ж наші державні моралісти?
МУЗИКА 80-х та 90-х Показати IP 11 Лютого 2014 12:31
реально це цирк і той Дзідзьо це клоун з його т***рилими піснями !!! Шкода дітей наших що ростуть на такій музиці !
Олег до МУЗИКА 80-х та 90-х Показати IP 11 Лютого 2014 12:40
Клоун ти сам!!! А мої діти люблять дзідзьо і я не заперечую.
Анастасія до Олег Показати IP 11 Лютого 2014 12:56
Мабуть ви не маєте часу на духовне виховання своїх дітей.Дуже шкода. Ви вдумайтесь в слова автора і подумайте,як ви руйнуєте психіку власних дітей.І Ви стверджуєте,що це нормально і обзиваєте клоунами людей за аргументовані коментарі))))
Петро до Олег Показати IP 11 Лютого 2014 16:54
Дідові у вашій сім'ї не більше 35-и. Певно і ти дітей своїх у років 16 стругонув. Того і в тата "інтелектом" вдалися. Скажи будь-ласка в якій вони школі вчатся? я своїх звідти переведу, бо з "інтелектуалами" не хочу щоб вчилися.
ДА да Показати IP 11 Лютого 2014 12:45
Діти зомбі виховані на дзідзьові, ви їм ще бутирку крутіть вдома. Пиз..ць насувається, а люди ломляться на цей тупорилий примітив. Піпл л***но хаває і несе гроші, це жидам і треба
Віка Показати IP 11 Лютого 2014 13:25
Просто справді піпл хаває те що хаває. Я дуже сумніваюся , що на концерті прозвучала хоч одна пісня, яку Дзідзьо співає сам, як Михайло Хома, а вони варті уваги, досить гарні пісні, зі змістом, але публіка любить "кобіту" і "сару"
Життя Показати IP 11 Лютого 2014 14:29
Реально і на всі 100% якщо послухати цю музику і його виконавця то дісно просто дивуюся, як таке виносять на екрани і невже нічого іншого дорослі в т.ч наші діти не можуть чи не хочуть слухати - це ж повний ппц, шапіто !
НЕТ Кащенка Показати IP 11 Лютого 2014 15:53
ШИЗО №1
ЕЛ Показати IP 11 Лютого 2014 16:02
Ото дожились, що батьки-крутелики ведуть своїх дітей, не на багодійні концерти, а на вульгарне посміховисько - перевертня ДІЗДьО. На непотріб завжди гроші є, як на сухарики і чіпси!
БОГДАН Показати IP 11 Лютого 2014 17:38
Хочу запитати у =Корінного лучанина=,чи при радянській ,тричі проклятої ним ,владі допустимо було виховувати молодь на таких пісенних =шедеврах=? Народ, безумовно,деградує,,вже не можна звинувачувати у цьому=папередніков= та =комуняк=,пожинаємо плоди ,такої вожделенної, ринкової економіки,глобалізму,падіння авторитету учителів, школи,навчання,,розпусти та вседозволеності.
LSK до БОГДАН Показати IP 11 Лютого 2014 19:54
"корінний лучанин" помер... справляємо всі тризну.))) Або відключили кумунальний халявний WiFi.
хах Показати IP 11 Лютого 2014 20:38
мені не подобався і він і його творчість поки я не передивилась декілька його інтерв,ю і відео, от тоді я зрозуміла що це не клоун а людина від Бога яка просто висвітлює те що ми бачили або бачимо зарас, мені це нагадало моє дитинство у баби! ті хто про нього нічого незнає то краще мовчіть а ваші діти і без того будуть розпущеними!
Дзиндза. Показати IP 11 Лютого 2014 20:58
На відмінно від того що крутять по телевізору: ті оголені тіла, де все відверто, кліпи Дзідзьо та ті пісні де мають нецензурщину - показують лише в інтернеті, а не по телевізору через кожні 10 хв. А також, він співає українською, хоча із домішками свого говору та суржику, але як і має йти українському співакові - він має співати українською. І ті хто тут має щось проти нього, то мені здається це ваш вибір, комусь подобається Ані Лорак, Поплавський, Дорн,Потап і т.д.- т.п.- це Ваше право, але не потрібно гнати на тих, хто любить Дзідзьо і його пісні, а тим більше на тих, чиї діти його слухають. І це не повний піпєц, як писали вище, порівняно з тим що крутять по телебаченні та радіо, ці пісні класні. Так що, краще слідкуйте за собою, а не за тим хто що слухає. Свою думку майте при собі!
109 Показати IP 12 Лютого 2014 04:23
Як можна дитину в піжамі з квітками виаести на сцену. Виросте голубізна. Повний триндець з такою музикою. Які батьки деградовані,такі і діти. Дзідзьо знають,а Моцарта навіть і не чули 90% і батьків. То що такими управляти? Раз плюнути...
Саша Показати IP 12 Лютого 2014 13:44
не рахую себе шанувальником Дзідзьо але на концерті був, концерт сподобався, можна сказати що це було справжнє шоу. А у ціх гурманів музики діти видно слухають класику...
Джулія Показати IP 12 Лютого 2014 16:36
КОЖНОМУ СВОЄ. АЛЕ ТАК ШКОДА ЗГВАЛТОВАНИХ ЗГАДАНИМ "АРТИСТОМ" ВУХ...
дивно Показати IP 12 Лютого 2014 17:56
Що є то є ! Діти підростуть і все пройде, згадайте себе...................! Все і всьому свій час !
лучанин Показати IP 12 Лютого 2014 18:11
Це не мистецтво, а груба і вульгарна пародія. Такого придура не те, що на сцену, а й в роздягальню театру впустити соромно. І як на цього клоуна дивиться "шановна і національно свідома" галицька публіка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus