USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Автомайданівця Булатова не випустять на лікування за кордон?

1 Лютого 2014 16:34
Зі слів народного депутата України VII скликання, екс-голови МОЗ України Юрія Поляченка, лікування активіста Булатова за кордоном - це політична гра. Про це він розповів у ексклюзивному коментарі УНН.

"Я вважаю, що це не більше, ніж політична гра. Не можна принижувати українських лікарів, тому що вони є висококваліфікованими фахівцями і щодня рятують тисячі життів. І в жодному випадку немає ніяких сумнівів щодо кваліфікації українських лікарів. До нас приїздять пацієнти лікуватися із-за кордону", - повідомив Поляченко.

Також він зазначив, що це особиста справа Булатова, де лікуватися, але жодних підстав для його виїзду за кордон немає.

"Українські лікарі взмозі вилікувати будь-якого хворого. Звісно, це питання його особисте, де лікуватися, але про все інше питання взагалі не підіймається. У нас вистачає фахових лікарів, які можуть надати кваліфіковану медичну допомогу цьому хворому", - запевнив Поляченко.

"Ми вдячні іноземним лікарям за пропозицію, але не потрібно таким чином принижувати українських фахівців", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні Арсеній Яценюк заявив, що Німеччина готова прийняти на лікування потерпілого лідера Автомайдану Дмитра Булатова. Як відомо, пропозиція прозвучала в Мюнхені під час зустрічі глави фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка з міністром закордонних справ Німеччини Франом-Вальтером Штайнмайером, яка пройшла в рамках Мюнхенської конференції з безпеки.

Як повідомляв УНН, 30 січня поточного року о 23.30 по спецлінії "102" до міліції звернувся народний депутат України Петро Порошенко та повідомив, що в одну з приватних медичних клінік доставлено активіста "Автомайдану" Дмитра Булатова.

До медичного закладу одразу виїхала слідчо-оперативна група Дарницького райуправління столичної міліції. Правоохоронцям не вдалося детально опитати потерпілого у зв'язку зі станом його здоров'я.

Зауважимо, родичі і друзі активіста повідомляли, що останній раз Дмитро Булатов виходив на зв'язок 22 січня о 23:00.

За інформацією правозахисників, Булатов був на барикадах 22 січня, а його зникненню передував напад Беркуту на колону автомобілів протестувальників о 1:00 четверга 23 січня. Під час цього нападу автомобілі були розбиті, а протестувальників, за повідомленнями, відвезли в невідомому напрямку. Однак Булатов не був серед цієї колони автомайданівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Didro Показати IP 1 Лютого 2014 18:48
не заперечую, що у нас лікарі - фахівці, але не бачу ніякого приниження для них. якщо Булатов буде лікуватись за кордоном. Нема чого Поляченку ставати "в позу". Чомусь він не заявляє, що лікування депутатів за кордоном - це приниження наших лікарів. А постійно гроші потрібні на лікування за кордоном хворим з різними захворюваннями - постійно можна бачити оголошення про потребу коштів. У нас лікарі - хороші, у нас - держава бандитська і злодійська. Білоруси за чорнобильські гроші побудували лікарню і лікують своїх громадян безкоштовно, а інших - за гроші. Де поділись наші гроші за Чорнобиль? Де дитяча лікарня майбутнього. адже коштів було зібрано немало? Це яка була гра - політична, чи просто звикли тирити7!
Боголюбы Показати IP 1 Лютого 2014 19:31
Что то мне подсказывает что исполняет товарищ Булатов.
123 до Боголюбы Показати IP 1 Лютого 2014 19:42
А что может исполнять пассивный партнер Портникова???
Анонім Показати IP 1 Лютого 2014 23:08
в каземат на 10 лет!
Петрович Показати IP 1 Лютого 2014 23:31
Тут проблема навіть не у лікарях, тут держава мусорська, мінтів більше ніж лікарів в рази, плюс різні добровільні помічники, лягавих занадто! Тому доцільніше поїхати за кордон, там ніхто не повяже Булатова в лікарні, а тут,в Україні, всі шанси лікуватись на зоні,не тільки в Булатова! Німці підлічать, підучать, чоловік повернеться здоровий і думаю з великим бажанням спалити хату Медведчуку та інщим хто його вивіз на недільку! Навряд чи будуть розмальовувати паркани, після того як йому розмальювали мордочку!
Нормальний Показати IP 2 Лютого 2014 12:25
Та його ще колом не доб"єш...
Карина Показати IP 3 Лютого 2014 11:44
Украинские врачи и сами в состоянии его вылечить.В этом нет никакой проблемы.К тому же с его травмами он вообще может сам прекрасно дома долечиться. Здесь даже сомнений нет,что переезд вызван только по политическим причинам .
Короп до Карина Показати IP 3 Лютого 2014 12:28
Разумеется, что так и есть. С его травмами, ему даже ветеринар смог бы оказать необходимую помощь.
Ахматова до Короп Показати IP 3 Лютого 2014 21:31
у кого-то еще были в этом сомнения?Однозначно это политический переезд!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus