USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Азаров дав гроші на навчання з НАТО

23 Жовтня 2010 15:07
Кабінет міністрів виділив 27,357 млн. гривень на утримання особового складу Збройних сил і 4,3 млн. гривень участь корвета «Тернопіль» в антитерористичній операції НАТО «Активні зусилля» у Середземному морі.

Про це сказано в розпорядженні уряду №2010 від 18 жовтня, - пише ТСН.
Крім того, уряд виділив 582,2 тисяч гривень для здійснення заходів міжнародного військового співробітництва та підготовки до проведення в Україні чергового засідання Ради міністрів оборони країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав.

Зазначені кошти виділені за рахунок перерозподілу бюджетних призначень, передбачених Міністерству оборони, у межах їх загального обсягу шляхом зменшення видатків загального фонду державного бюджету за програмою медичного лікування, реабілітації та санаторного забезпечення особового складу ВР на 18,332 млн. гривень, за програмою підготовки громадян на посади осіб офіцерського складу та підвищення кваліфікації - на 9,42 млн. гривень, за програмою забезпечення участі в міжнародних миротворчих операціях - на 4,487 млн. гривень.

Крім того, цим розпорядженням Кабмін зменшив обсяг видатків споживання та збільшив обсяг видатків розвитку загального фонду держбюджету за програмою забезпечення участі в міжнародних миротворчих операціях" на 7,485 мільйонів гривень для проведення ремонту вертольотів українського миротворчого контингенту, а також за програмою медичного лікування, реабілітації та санаторного забезпечення особового складу ВР для погашення кредиторської заборгованості за отриману медичну апаратуру.
Уряд також зменшив обсяг видатків споживання та збільшив обсяг видатків розвитку спецфонду держбюджету за програмою реформування та розвитку ВР на 9,043 млн. гривень для здійснення заходів щодо реформування військ, комплектування армії військовослужбовцями контрактної служби та екологічного обстеження територій.

У зв'язку із цим Міністерству фінансів доручено внести відповідні зміни до розпису держбюджету.
Міноборони має намір підвищити боєздатність армії до 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus