USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Бандерівську кухню представлять на Бандерштаті

23 Липня 2015 14:15
Фестиваль вуличної їжі – BanderFoodFest – відбудеться у Луцьку в рамках Бандерштату, – інформують організатори.

Традиційно відвідувачів дійства чекає не тільки насичена музична та гутіркова сцени, а й програма для справжніх гурманів.

Зі слів організаторів, цього року так званій «вуличній їжі» приділили особливу увагу, адже очікується значно більше гостей, особливо тих, хто вже встиг полюбити луцькі гастро-фестивалі.

Участь у фестивалі беруть заклади із Луцька, Львова, Києва та навіть Дніпропетровська.

Відвідувачі заходу зможуть поласувати різноманітними стравами не просто української, а справжньої бандерівської і волинської кухонь. Також частуватимуть болгарськими та вірменськими традиційними стравами, а для любителів чогось особливого буде байкар-кухня від справжніх рокерів, які вже об’їздили півсвіту і знають, чого смачного приготувати саме на Бандерштаті.

Організатори фестивалю не забули і про вегетаріанське меню, тож тим, кому завжди немає чого їсти на фестивалях, буде чим поласувати на BanderFoodFest.

Зазначимо, що Бандерштат традиційно проходить із метою пропаганди здорового способу життя, тож на BanderFoodFest продаватимуться виключно безалкогольні напої. Команда фестивалю запрошує на дійство небайдужих людей і запевняє, що своє місце на Бандерштаті зможе знайти кожен охочий.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
гiсть Показати IP 23 Липня 2015 15:26
,,Ребра москаля...,,.У ворогiв Украiни эдина цiль-зруйнувати краiну ,посварити з сусiдами.А якби в Росii були такi страви-,,Ребра украiнця?
Керол Показати IP 23 Липня 2015 16:27
Луцьк ніяк не наїсться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus