USD 39.56 39.80
  • USD 39.56 39.80
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.72 9.90

Батальйон тероборони «Волинь» передислокують

10 Листопада 2014 09:56
У столиці розмовляли про ротацію батальйону територіальної оборони «Волинь», який зараз знаходиться в зоні АТО.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 10 листопада, повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він зазначив, що минулого тижня зустрівся із Міністром оброни у столиці. Під час цього візиту розглянули низку актуальних питань, що стосуються військових формувань, зокрема 51 ОМБ, 14 бригади та батальйону територіальної оборони.

Як пояснив очільник області, у Міністерстві оборони визнали, що є проблеми з процедурними питаннями перебування територіального батальйону Волинь у зоні АТО. Й справді, військові перебувають за межами території області більше, ніж 45 днів.

Таким чином, у Києві пообіцяли змінити дислокацію цього військового формування протягом найближчого відрізку часу, оскільки батальйон «приписаний» до Волинської області.

Відбулась зустріч з Міноброни, під час якої розглянули низку питань, пов’язаних з військовими формуваннями: 51 бригада, переформування її в 14 бригаду, тероборона.

Раніше пропонувалося перевести Перший батальйон територіальної оборони «Волинь» у в склад ЗСУ. 22 жовтня відбулася акція протесту рідних бійців, які служать у першому БТО «Волинь».

Після цього стало відомо, що батальйон «Волинь» залишиться в своєму повному складі і не змінить назви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus