USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Без прав і п'яний: на Волині затримали 16-річного мотоцикліста

30 Грудня 2020 20:34
Волинські правоохоронці затримали 16-річного «байкера», який вночі порушив ПДР, не мав прав на водіння мотоциклу і, до того ж, був нетверезим.

Про це йдеться у дописі на сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області» у фейсбуці, пише Конкурент.

Під час нічного патрулювання смт Луків поліцейські звернули увагу на водія мотоцикла, який їхав без мотошолома, чим порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та попросили пред’явити документи.

Виявилося, що 16-річний громадянин не отримував документів, щоб керувати мотоциклом. Під час спілкування з водієм правоохоронці відчули різкий запах алкоголю та запропонували юнаку пройти перевірку.

Драгер показав 0,98 проміле алкоголю в організмі, що майже у п'ять разів перевищує максимальну припустиму норму.

Патрульні склали на порушника адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жах ! Показати IP 31 Грудня 2020 13:27
Відірвати йому яйця!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus