USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Бібліотеки закупили нові книги. ФОТО*

1 Жовтня 2012 13:23
Директор Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, заслужений працівник культури України Марія Мах дякує меценатам за нові книги для їхньої установи.

Так, з її слів, надзвичайно важливо, що в такий прагматичний час знаходяться благодійники, які дбають про духовність. Тому фінансова допомога закладам культури Луцька від народного депутата України Ігоря Палиці нікого не залишила байдужим. Це патріотизм не на словах, а на ділі. Адже в Україні здавна були меценати, які допомагали закладам культури, освіти, медицини. Зокрема, бібліотеки Луцька вже придбали книжкові новинки та поповнили фонди завдяки коштам, які виділив меценат Ігор Палиця.

Зокрема Марія Мах зазначила: « У листопаді цього року Волинській обласній бібліотеці для юнацтва виповнюється 35 років. Для учнівської та студентської молоді наш заклад – важливий інформаційний, культурно-освітній та науково-методичний центр. У нас – 27 тисяч читачів, які хочуть отримувати книжкові новинки. В першу чергу, це підручники, посібники, довідники, словники, енциклопедії. Ми враховуємо особливості та вимоги навчальних програм. Адже в бібліотеку звертаються школярі, студенти, педагоги. Хоч, нині книга вже не є єдиним джерелом знань, але без неї не здобудеш якісну освіту.
Ми уклали угоди про співпрацю з Луцьким інститутом розвитку людини університету «Україна», інститутом мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти, Луцьким коледжем рекреаційних технологій і права. Вивчаємо їхні потреби і таким чином комплектуємо фонди. Оскільки книги зараз дуже дорогі, то купуємо їх за рахунок платних послуг і шукаємо спонсорів, які нам можуть допомогти».

«Ми були приємно вражені, коли бібліотекам міста на придбання літератури виділив 150 тисяч гривень народний депутат України Ігор Палиця. Це стало справжнім святом для бібліотечних працівників та всіх шанувальників друкованого слова. Ми вже купили нові книги та сучасний ноутбук.
Знаємо, що допомога від Ігоря Палиці буде тривалим проектом. Він добре розуміє: для повноцінної діяльності бібліотеці надзвичайно важливо отримувати нові книги. Від багатотисячної армії читачів хочу подякувати нашому меценату.
Сердечно вітаю колег-бібліотекарів з нашим професійним святом. Бажаю міцного здоров’я у благородній справі збереження та популяризації духовної спадщини», - додала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ґрыцько Показати IP 1 Жовтня 2012 13:31
Палыці Слава!!!
дмитро до Ґрыцько Показати IP 1 Жовтня 2012 13:45
ну і добре що є такий Палиця, хоть щось для нас робить
Михайло Показати IP 1 Жовтня 2012 14:17
Палиця - молодець!
Лучанка Показати IP 1 Жовтня 2012 14:32
Н да..., реклама Палиці суцільна..., гнати того Палицю назад в Швейцарію!!!
Александр до Лучанка Показати IP 1 Жовтня 2012 22:15
Точно! И вместо него выдели 150 тыс. На книги
Цікава Показати IP 1 Жовтня 2012 15:02
Де взяв? Читала його декларацію на сайті ЦВК - так він живе лише на депутатську зарплату! І майна з майна у нього лише квартира у Івано-Франківську, де він і зареєстрований на проживання. І ні дружини, ні дітей... Для чого розлучатись і приховувати майно і доходи?... Чось тут не чисте...
Людочка Показати IP 1 Жовтня 2012 15:59
Велика шана Палиці, що він взяв на себе виконання обов`язків начальника управління культури Луцької міської ради. Низький йому уклін. До побажань приєдналися перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук і начальник управління культури Луцькради Тетяна Гнатів (http://www.volynnews.com/news/city/na_lutski_biblioteky_vydilyat_bilshe_hroshey/).
Петро до Людочка Показати IP 2 Жовтня 2012 10:45
Шановна Людочко, низький уклін Вам за активну громадську позицію в галузі культури, а також за поширення неправдивої інформації стосовно управління культури. Звідки такі факти? Ви випадково не з категорії бабок (іншим словом ВВС), які сидять біля під,їзду, лузають насіння і все про всіх знають?
Alla Показати IP 3 Жовтня 2012 15:25
Бібліотечні працівники завжди вдячні за фінансову допомогу. Віримо, що будуть ще подарунки для наших читачів, все це сприяє формуванню освітнього рівня та свідомості молоді. Меценати поспішайте, наперед вам дякуємо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus