USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Біля берегів Туреччини перекинувся човен з мігрантами, загинули 9 людей

3 Травня 2019 20:56
У Туреччині біля північно-західного узбережжя затонув човен з мігрантами. В результаті загинули щонайменше дев’ятеро осіб, серед яких п’ятеро дітей.

За інформацією турецької берегової охорони, п’ятеро осіб були врятовані і ще трьох мігрантів продовжують розшукувати. Про це повідомляє Ракурс з посиланням на Reuters.

Трагічний інцидент стався в провінції Баликесір в районі Айвалик. На човні перебували 17 осіб.

Наразі ведуться пошуково-рятувальні роботи, до яких залучили два вертольоти і чотири човни. Правоохоронці також розшукують особу, яка підозрюється в контрабандному перевезенні мігрантів.

За даними видання, в 2015 році Туреччина стала однією з головних відправних точок для мігрантів, які намагаються потрапити на територію Європейського Союзу. Вони рятуються від злиднів і конфліктів в Африці і на Близькому сході.

Їхній рух було різко обмежено в 2016 році відповідно до угоди між ЄС і Анкарою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus