USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Білоруські військові відмовляються наступати на Україну

3 Березня 2022 14:23
Білоруська військова колона, яка вже вишикувалася в стрій у селі Михайло-Коцюбинське Чернігівської області, відмовляється рухатися далі в бік України.

Про це повідомляє Дзеркало тижня.

Йдеться про кілька сотень одиниць техніки, серед якої «Смерчі», танки, «Піони», БМП, БТР бензовози та а/м з піхотою.

Зазначають, що командири військ «бігають по колоні та змушують виконувати наказ».

1 березня речник регіонального управління сил тероборони «Північ» Віталій Кирилов підтвердив, що в Чернігівську область зайшли білоруські війська.

Читати ще: У Білорусі чоловіки почали отримувати повістки. Люди вийшли на вулиці

Тим часом самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко заявляє, нібито республіка не планує брати участь у війні Росії проти України. Те ж саме говорив й Володимир Путін, поки о 05:00 24 лютого не розпочав повномасштабне вторгнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 5 Березня 2022 08:12
БІЛОРУСИ ПОВИННІ ВЖЕ ПОБАЧИТИ ЦІНУ ТА НАСЛІДКИ "МОЛНИЕНОСНОЙ ПОБЕДЫ" І ДУЖЕ ДОБРЕ РОЗУМІЮТЬ, ЩО ЇХ ЧЕКАЄ, ЯКИЙ ХЛІБ З СІЛЛЮ ТА ЯКІ КВІТИ. СМЕРТЬ ВОРОГАМ !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus