USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Більшість українців відмовилися від російських серіалів та музики. Опитування

25 Серпня 2022 00:58
Українці різко перестали дивитися російські серіали та слухати музику країни-агресора.

Про це свідчать результати опитування групи Рейтинг.

Зазначається, що понад 40% опитаних взагалі перестали дивитися російські серіали, ще чверть не дивилися раніше і зараз не дивляться. Загалом майже 70% не дивилися російські серіали за останні пів року. Більше того, ця цифра зросла втричі.

Так, лише 15% жителів нашої країни продовжують дивитися російські серіали.

Понад 40% опитаних загалом перестали слухати російську музику, ще 18% не слухали раніше і зараз не слухають. Майже 60% не слухали російської музики за останні пів року і ця цифра зросла майже вп’ятеро. Лише чверть продовжують слухати російську музику, як і раніше.

Відомо, що до початку повномасштабного вторгнення найчастіше російські серіали дивилися люди похилого віку, жінки, жителі сходу і півдня. Музику слухали молодь та представники середнього покоління, чоловіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus