USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.90 10.12

Бюджетні моделі смартфонів з великою діагоналлю*

21 Липня 2022 13:06
Серед мешканців Львова користуються популярністю смартфони з великою діагоналлю. Такі пристрої можуть замінити планшет, що зручно для використання в робочих цілях. Розглянемо деякі бюджетні смартфони, які добре себе зарекомендували.

Xiaomi Redmi 10C – девайс за доступною ціною

Діагональ екрана становить 6,71 дюймів, що значно перевершує за розміром більшість конкурентів. Картинка виглядає чітко завдяки використанню матриці IPS. Роздільної здатності дисплея 1650×720 достатньо для перегляду документів та графічних файлів.

За продуктивність відповідає процесор Snapdragon 680. Це не остання модель від відомого виробника, але його потужності цілком вистачає. Оперативної пам’яті 4 ГБ достатньо для більшості складних задач.

Samsung Galaxy M52 – баланс ціни та якості

Ця модель підійде тим, кому замало потужності попереднього девайса. Діагональ екрана Galaxy M52 – 6,7 дюймів, що дозволяє комфортно працювати з більшістю документів та графічних файлів. Основні параметри:

- процесор Snapdragon 778G – потужний, вільно справляється з багатьма завданнями;

- ємність акумулятора – 5000 м А·год, чого достатньо для повноцінного використання протягом двох днів без дозаряджання;

- матриця Super AMOLED дозволяє повною мірою насолодитися різноманіттям барв.

Завдяки роздільній здатності дисплею 2400×1080 картинка виглядає чудово та не має зернистості.

POCO F4 – бюджетний варіант для ділових людей

Чудовий вибір для осіб, які хочуть підкреслити свій статус. Встановлений потужний чіп Snapdragon 870, що робить ціни на смартфони цього бренду трохи вищими від конкурентів. Працездатність дійсно вражає, тому ця модель є чудовим вибором для тих, кому потрібен швидкий гаджет.

Технічні характеристики:

- діагональ екрана – 6,67 дюймів;

- роздільна здатність дисплею – 2400×1080, завдяки чому якість картинки виходить на новий, більш якісний рівень;

- частота оновлення екрана 120 Гц робить зображення відеоконтенту та ігор плавним.

Використання матриці AMOLED дозволяє підвищити якість картинки у порівнянні з технологією IPS. За безпеку дисплею відповідає захисне скло Corning Gorilla Glass 5. Кожна з описаних моделей, які можна купити на Алло.Юа у Львові, чудово справляється зі своїм задачами. Технічні можливості впливають на ціну, що слід враховувати при виборі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 21 Липня 2022 18:42
Особливо Poco f4 "бюджетний", всього дві зарплати. "Бюджетно"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus