USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

БЮТ залишається прихильником демкоаліції, – нардеп Олійник

3 Вересня 2008 13:38
Коментуючи заяви Президента України Віктора Ющенка про те, що у Верховній Раді де-факто утворилася нова коаліція, в основі якої лежать неукраїнські інтереси, і що парламенту «світить» розпуск, народний депутат, член фракції БЮТ Віктор Олійник наголосив: біло-сердечні БЮТ із коаліції не виходили і не вийдуть. Про це він розповів 3 вересня у коментарі «Волинським Новинам».
Рішення фракції «НУ – НС» вступить у дію лише через 10 днів, – зазначив Віктор Олійник. А оскільки прийняте воно було емоційно, то бютівці сподіваються, що демократична коаліція все ж житиме. «Ми – її прихильники», – додав нардеп.
За словами пана Олійника, старт такому перебігу подій дав ще у грудні 20007-го Президент, який «зробив усе можливе», щоб уряд не працював на повну. Зокрема цьому «сприяли» десятки ветованих постанов Кабміну і законів, прийнятих у станах ВР. Останньою ж краплею, за словами бютівця, стали звинувачення у державний зраді, що прозвучали на адресу Прем’єрки.
Проте, попри все, Віктор Олійник залишається прихильником демократичної коаліції. «Ми із коаліції не виходили  і не вийдемо», – наголосив він. А той сценарій подій, які нині розвиваються під зовнішнім впливом Банкової, все ж не зреалізується, – сподівається він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 17:39
А ви й залишитесь - тільки в іншій коаліції, з регіонами та комуністами
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 20:53
БЮТ зсьогодні набагато сильніший ніж ніж "НУ-НС". Можуть дозволити собі диктувати умови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus