USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бійці 24-ої бригади заряджатимуть мобільні від сонця

22 Серпня 2015 11:20
Бійці АТО заряджатимуть свої телефони від сонця. Військовим 24-ої бригади передали портативний зарядний пристрій на фотоелементах. Про це інформує ВОГО «Фундація розвитку громад».

«Військові в зоні АТО знаходяться в польових умовах. Вони захищають нашу країну, наші з вами життя. Іноді їм навіть ніде зарядити свої телефони та рації. Аби допомогти вирішити цю проблему ми придбали та відправили у 24-ту бригаду сонячний зарядний пристрій. Він дозволить зарядити необхідну техніку навіть посеред поля чи в умовах абсолютної відсутності електроенергії. Слід також зауважити, що наразі ми збираємо кошти на закупівлю аналогічних пристроїв для інших бригад», – розповідає прес-секретар громадської організації Вікторія Дворак.

Крім того, організація передала одяг, медикаменти, та продукти харчування: шкарпетки, наколінники, кровоспинні джгути, таблетки кетанов та фталазол, печиво й картоплю.

«Наразі 24 залізнична бригада знаходиться в районі селища Кримське. Ми зібрали цю допомог, аби підтримати військовий дух наших солдат. Велику подяку необхідно висловити волонтерам Рожищинської самооборони, які зголосилися допомогти відправити передачу», – розповідає керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.



Кошти для придбання необхідних товарів зібрали в рамках екологічних ініціатив, представлених на фестивалі «Бандерштат», акції «EcoEnergy», а також це пожертви небайдужих волинян.

Підтримати ініціативи ВОГО «Фундація розвитку громад» можна, перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок організації: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», м. Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135, або завітавши за адресою Луцьк, вулиця Стрілецька, 43. Детальна інформація за телефоном (0332) 72-15-89.

Зауважимо, що організація постійно займається збором коштів та спорядження для військових в зоні АТО. Переглянути звіти про виконану роботу та направлену допомогу можна на офіційному сайті, а також у соціальних мережах: facebookта вконтакте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus