USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Бійцю з Волині зробили пластику обличчя

13 Листопада 2014 08:31
Канадські лікарі у Києві зробили пластичну операцію на обличчі волинському бійцю, десантнику 80 бригади Богдану Солов'янчуку. Про це інформує Ковельський центр допомоги 51 бригаді.

"У хлопця мінно-вибухове поранення. Канадські лікарі у Києві зробили пластику. Попереду в нього складна операція плечового суглобу, відновлення функцій руки... Сьогодні він усміхався. Дякую за цю посмішку Господу, Oksana Syvak,Oksana Kopytsiak, Наталья Юсупова, Оля Протасова , канадським пластичним хірургам!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, хлопець отримав важке мінно-взривне поранення 3 вересня на блок-посту біля Веселої Гори що на Луганщині. Сам родом з села Мизове, Старовижівського р-ну Волинської області.

Волонтери просять усіх небайдужих киян провідати військового у Київському шпиталі у відділенні щелепн-лицевої хірургії! "Їх привезли з різних шпиталів. Про них ніхто не знає. Вони - самі", - додають волонтери.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus