USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Благодійний проект «Подаруй дитині казку» зібрав понад 5,5 тисячі гривень

23 Грудня 2010 11:21
На встановлення обладнання на дитячих майданчиках спеціалізованого дитсадка № 28 для дітей із вадами слуху в Луцьку в рамках благодійного проекту «Подаруй дитині казку» зібрали понад 5,5 тисячі гривень.

Про це йшлося 21 грудня під час підбиття підсумків акції у Волинському прес-клубі, - повідомили у Благодійному фонді Олега Чернецького.

5549,23 гривень зібрали за допомогою благодійних скриньок.

За отримані кошти організатори обіцяють придбати обладнання для дитячого майданчика навчально-виховного об'єднання «Дошкільний навчальний заклад № 28 – спеціальна школа І ступеня для дітей з вадами слуху».

Один із ініціаторів проекту Юлія Швайковська розповіла, що одним з етапів проекту був збір волонтерами коштів на вулицях міста, в навчальних закладах та різноманітних установах.

Зі спеціальними скриньками гроші збирали добровольці із числа студентів місцевих вишів, зокрема Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки та Луцького техуніверситету.

Заключною ж частиною акції став благодійний концерт.

Завідувачка навчально-виховного об’єднання «ДНЗ № 28 – спеціальна школа I ступеня для дітей з вадами слуху» Ольга Володіна розповіла, що дитячі майданчики біля дитсадка обладнали ще 22 роки тому. Тож не дивно, що обладнання там зносилося.

Президент благодійного фонду Олега Чернецького Михайло Щур розповів, що для того, аби повністю обладнати майданчики, треба 30 тисяч гривень. П’ятсот гривень уже перерахувала облорганізація товариства Червоного Хреста. Ще понад п’ять тисяч гривень зібрали у 48 скриньках волонтери.

Таким чином, дитсадку для встановлення обладнання на дитячих і спортивних майданчиках перерахують понад 5,5 тисячі гривень, а безпосередньо роботи розпочнуться, очевидно, навесні, - повідомили організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus