USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сєрдючка, Кароль, Монатік, Потап, Птушкін: Росія заборонила в’їзд на 50 років низці українських зірок. Список

20 Квітня 2022 23:27
Російське офіційне видання «Известия» опублікувало повний список українських артистів, журналістів і митців, яким Москва заборонила вʼїзд терміном на 50 років за критичне ставлення до дій Росії.

До переліку увійшла 31 людина, пише Радіо Свобода. Серед них Дмитро Комаров, Тіна Кароль, Микола Сєрга, Андрій Бедняков, Алан Бадоєв, Святослав Вакарчук, Олексій Потапенко,Анастасія Каменських, Світлана Лобода, Дмитро Монатік, Андрій Данилко, Джамала, Іван Дорн, Надія Дорофєєва, Олексій Завгородній, Євгеній Комаровський тощо.

Читати ще: «У вас забирали дім?» Антон Птушкін розповів про те, де був вісім років, і про «фашизм» в Україні

На кілька годин раніше стало відомо, що в цьому списку фігурує тревел-блогер Антон Птушкін, підписниками якого в Youtube є понад 5,5 мільйонів людей. «Отже, випуску про Поволжя не буде», – написав 38-річний Птушкін, який народився і виріс у Луганську.
Читати ще: Окупанти в Криму «покарали» Кучму, Кравчука та Усика за «русофобію»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus