USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Блискучий успіх луцьких велосипедистів на Чемпіонаті України

15 Жовтня 2014 14:27
З черговими нагородами повернулись луцькі велосипедисти з Чемпіонату України по маунтенбайку, який відбувся у Чернівцях 9-12 жовтня цього року, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

У дисциплінах 4-крос, елюмінатор та крос-кантрі наші спортсмени вибороли призові місця. Зокрема, лідер луцької команди Яна Беломоіна виграла свою коронну дисциплінну - крос-кантрі з великою перевагою над суперницями. Ця гонка була для неї останнім етапом підготовки перед важливим стартом 18 жовтня в Баку на міжнародних змаганнях. Саме там в наступному році будуть відбуватися Європейські Олімпійські ігри, в яких Яна братиме участь.

Також переможцем гонки елюмінатор серед юнаків став луцький спортсмен Влад Наумчук, а Дарина Мартинюк, у цій же дисципліні серед юніорок була другою. У іншій дисципліні 4-крос серед юніорок Дарина на фініші була третьою.

Наймолодша спортсменка нашої команди, тринадцятирічна Олександра Логвинюк стала бронзовою призеркою цьогорічного чемпіонату у дисципліні 4-крос серед дівчат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 15 Жовтня 2014 15:17
Яна як завжди - МОЛОДЕЦЬ!!! Пишаюсь нею!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus