USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перелік волинських водоканалів, яким компенсують заборгованість

3 Червня 2014 12:58
Житлово-комунальним підприємствам регіону компенсують заборгованість з різниці в тарифах на теплову енергію, централізоване водопостачання та водовідведення у розмірі 56 683 025 гривень.

Про це стало відомо під час засідання територіальної комісії з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу Волині.

Серед інших, найбільше коштів отримають: КП «Луцькводоканал» (близько 29 мільйонів гривень), Ковельське УВКГ «Ковельводоканал» (більше 11 мільйонів гривень) та «Нововолинськводоканал» (близько 8,4 мільйона гривень).

Певні претензії до окремих установ висловив секретар профільної комісії Володимир Бондарук.
Зокрема, поцікавився у економіста Іваничівського виробничого управління житлово-комунального гоподарства Андрія Леся, чому підприємство за два минулих роки не подавало інформацію про тарифи на засіданні комісії. Мовляв, з цим питанням вже неодноразово зверталися до бухгалтера, але відповіді так і не отримали. Економіст пояснив це тим, що наразі установа переживає кадрові зміни в керівному апараті підприємства.

Те ж питання задали і представнику Мар’янівського виробничого управління ЖКГ. На що бухгалтер підприємства Наталія Шишка відповіла, що як і в Іваничівського виробничого управління житлово-комунального гоподарства, у них теж відбувались зміни місцевого керівництва.

Зазначимо, що з 1 липня 2014 року житлово-комунальні підприємства як регіону, так і України вцілому, більше не отримуватимуть компенсації заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, централізоване водопостачання та водовідведення. У зв’язку з цим заступник директора департаменту житлово-комунального господартсва та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук наголосив на необхідності встановлення економічно обгрунтованих і окупних для підприємств тарифів в найкоротший термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus