USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тим, хто дав дозвіл на торгівлю на стоянці, обіцяють проблеми. ВІДЕО

12 Жовтня 2013 21:40
Міський голова Каменя-Каширського Василь Бондар запевняє, що той, хто дозволяє торгувати на автостоянці за «пасажем» і бере оплату за стихійні місця продажу там, рано чи пізно «влетить у великі проблеми». З його слів, навряд приїжджі самовільно зайняли територію стоянки, якби їм не дозволили цього відповідні особи, - пишуть Вісті Каменя.

«У нас, згідно з проектом забудови парку є стоянка, розрахована на 300 автомобілів. І це не місце для торгівлі. Ми вклали в її будівництво понад 200 тисяч гривень. Для чого – незаконної торгівлі, чи, все ж таки, для розвантаження вулиць міста від машин? В четвер і неділю – найбільші ринкові дні у Камені-Каширському. І я не розумію, чому люди, які приїхали торгувати, стали на цьому місці. Це незаконно. Міліція має зупинити цю торгівлю. І ще одне: на стоянці ніхто не має права брати гроші за торгівлю. Там, взагалі, її не повинно бути», - зазначив міський очільник.

Нагадаємо, нещодавно група місцевих підприємців мала конфлікт з торгашами ромської і молдавської національностей, які вели торгівлю у місцях, не призначених для цього.

До речі, під час з’ясовування стосунків зі сторони приїжджих прозвучав такий аргумент, що у них (принаймні, в деяких) є усі необхідні патенти, а торгувати на території автостоянки їм дозволив якийсь чоловік на ім'я Андрій, нібито, директор пасажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луноход Показати IP 12 Жовтня 2013 21:52
Мєрін мабуть на Марсі мешкає, чи теж доляху заносять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus