USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Бойовики на Сході заманюють місцевих їжею і проживанням

16 Жовтня 2014 09:09
Бойовики "ДНР" роблять спроби боротьби з масовими випадками грабежів і мародерства. З цією метою запроваджені посади представників "військової поліції". Як повідомляє у себе в Facebook керівник ІС Дмитро Тимчук, ефективність цього нововведення не помітна, оскільки "поліцейські" призначаються з числа терористів.

Згідно з його інформацією, в "ЛНР" також гостро відчувається нестача особового складу.

"Введена система разового залучення бажаючих з числа місцевого населення до участі у штурмах позицій українських військ. За участь у збройній акції обіцяна виплата по 200 грн", - повідомляє він.

Нагадаємо, бойовики "ДНР" заманюють у свої ряди мирних жителів їжею і проживанням в казармах. Так, у "ДНР" загострилося питання щодо поповнення терористичних груп живою силою замість дезертирів і знищених бойовиків.

Як повідомляє у себе в Facebook керівник ІС Дмитро Тимчук, серед місцевого населення ведеться активна агітаційна робота з метою залучення добровольців. "Основна мотивація - надання регулярного харчування, проживання в казармах"", - повідомляє Тимчук.

Також в "ДНР" висловлюють претензії на адресу "ЛНР" щодо того, що "ДНР" "прикриває Луганську область від українських військ з заходу, однак левова частина ресурсів з РФ йде саме "ЛНР".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 09:50
хай краще між собою повоюють і перегризуться космічні держави
Чекіст Показати IP 16 Жовтня 2014 09:58
Ех сумно без словесного поносу троля "даунчаніна"... ще спить напевно...
Анонім до Чекіст Показати IP 16 Жовтня 2014 10:09
це точно! цей зад..т на всіх сайтах трулить.
Анонім до Чекіст Показати IP 16 Жовтня 2014 11:21
23-летний контрактник, гражданин Германии, уроженец одной из стран постсоветского пространства сначала в течение двух недель находился на больничном, а потом не явился к месту службы. По словам свидетеля, который общался с пропавшим солдатом с помощью популярной службы коротких сообщений WhatsApp, тот уже оказался на Украине и принимал участие в боях на стороне сепаратистов, отмечает SüddeutscheZeitung. Газета указывает, что внутреннее расследование, проведенное в части, подтверждает это сообщение.
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 10:12
Чув, що десь теж дають землю, квартири, гроші, відміняють квартплату, аби воювали
Анонім до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 11:25
коментар було видалено
аня Показати IP 16 Жовтня 2014 10:32
та цих місцевих жителів хай заманюють хоч в пекло,їм там місце.їм добре жити з головорізами,кадировцями,хай живуть.чого сидять в расею біжіть,що не беруть,ви ж їхні джо путіна,хай вас цьомає,даж водку,наркотики,а вам більше нічого не треба дикий народ
Анонім до аня Показати IP 16 Жовтня 2014 11:28
В сети всплыли фото, сделанные перед катастрофой Боинга . Теперь все встало на свои места , пилотом был хохол . А петухи , как известно , плохо летают.
Василий до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 16:13
Чепушило. А ты к какой национальности принадлежишь.? Или. Мой дом Советский Союз..? Вот скажи мне дефективный какого черта ты сидишь здесь, на наших сайтах и троллишь.? Если ты сепаратист иди возьми тот же Донецкий аэропорт, или там блок посты обстреливай тех как ты называешь хохлов. Какого х*ра ты тут делаешь не могу взять в толк. По ходу тебе платят рубли и ты здесь занимаешся так называемыми "высерами". Может ты бы занялся общественно полезным трудом а не троллингом ? Смотрю в ютуб там много патриотов рассеи за которыми плачет Кащенко.P.S. для тебя черта безродного могу скинуть ссылки. Ты маяку
аяяй Показати IP 16 Жовтня 2014 11:24
дончанин света анонім де коментарі
Дончанин до аяяй Показати IP 16 Жовтня 2014 11:26
Ты лучше объясни, почему ваш государственный флаг совпадает с символикой "детей солнца".
Василий до Дончанин Показати IP 16 Жовтня 2014 16:15
Данчанин. Ты уже здесь. ..? Выспался поди. ..? Судя по комментам выше, народ уж истосковался по тебе убогому. Что там нового в Питере.....?
Василий до Дончанин Показати IP 16 Жовтня 2014 16:20
P.S. Скока счас в Ольгино зарплата селигерышей.?
Света до аяяй Показати IP 16 Жовтня 2014 11:59
Ну ,я здесь ,только мне не хочеться комментировать Тимчука .Известный пи*********

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus