USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Брата Саакашвілі депортують з України

2 Вересня 2017 12:08
Поліція затримала брата екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі Давида та готує документи для його депортації.

Про це у прямому ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив голова Соціалістичної партії і колишній радник глави МВС Ілля Кива, передає Depo.ua.

"Тільки що за порушення режиму перебування в країні був затриманий брат скандально відомого негромадянина України Михайла Саакашвілі Давид, міграційна служба та поліція затримали його та готують до депортації". - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Порошенко Показати IP 2 Вересня 2017 21:06
і його "команда" поводить себе як професіональна повія.
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 2 Вересня 2017 23:52
ЦЕЛИКОМ И ПОЛНОСТЬЮ ЕДИНОГЛАСНО ПОДДЕРЖИВАЕМ НАШЕГО ПРЕЗИДЕНТА ПОРОШЕНКОПЕРЕДАТЬ ВСЕХ ГРУЗИНОВ НА УКРАИНЕ ИХ РОДНОЙ ГРУЗИНСКОЙ ВЛАСТИ НО УЖЕ В ГРУЗИИ. ГРУЗИЯ ЖДЕТ СВОИХ ГРУЗИНОВ ХЕРОЕВ НА СВОЕЙ ГРУЗИНСКОЙ ЗЕМЛЕ!
В Грузії нехай почуд Показати IP 3 Вересня 2017 14:30
із всієї Волинської області позбирайте грузинів і вивезіть тих бандитів-наркоманів... На Україні ні один грузин не робив фізично чи розумово і небуде робити, а тільки розбійні напади вчиняють для грабунку і наркоти вживання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus