USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Брати з Полтавщини підпалили машину лучанину через ревнощі. Одного судили, другий – у Німеччині

12 Листопада 2023 18:09
Чоловік приревнував дружину, подзвонив супернику, а потім поїхав із Полтави до Луцька палити йому машину. І таки спалив. Принаймні так вважає поліція. А ще полтавець узяв у помічники брата.

Напередодні, правоохоронці повідомляли, що навідалися до братів з обшуками. Чоловіка, що приревнував дружину, не знайшли, а от його братові оголосили підозру, яку днями оскаржували в суді, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

За версією слідчих, на вулицю Арцеулова пізно ввечері приїхали двоє братів із Полтави. Вони шукати автівку Toyota Camry. Правоохоронці кажуть, що чоловіки спалили машину після третьої ночі.

Потерпілому лучанину 38 років. Із полтавцем вони майже однолітки. Про те, що волинянину спалили машину, заявив 24 жовтня. А вже 3 листопада поліцейські навідалися до братів у Полтаву з обшуками. Кажуть, що вилучили одяг, у котрому ті, ймовірно, були на місці підпалу. Це зафіксовано камерами відеоспостереження.

Ймовірного ревнивця Валентина копи не знайшли. Оголосили підозру його братові Миколі. Він приїхав до суду. Згідно з показань потерпілого, близько двох місяців тому в нього була телефонна розмова з дружиною іншого підозрюваного.
«Була телефонна розмова із дружиною іншого підозрюваного у вказаному кримінальному провадженні Валентина, який є братом Миколи, щодо ревнощів безпосередньо його дружини, які виникли декілька років тому. У потерпілого виникли підстави вказувати версію, пов’язану з ревнощами», – розповів слідчий Володимир Тарасюк.

Також він заявив, що Валентин зараз у Німеччині.

«За даними сектору міжнародного співробітництва, він знаходиться в Німеччині. 31 жовтня фіксується в’їзд на територію країни. Через це його в подальшому можуть оголосити в розшук каналами інтерполу», – повідомив Володимир Тарасюк.

Брат Микола відмовився давати слідчим будь-які показання. Навіть не каже, чи взагалі був того дня в Луцьку.

Чоловікові обрали запобіжний захід – домашній арешт у нічний час. Слідчий та прокурор із таким рішенням не згідні, просять тримання під вартою. Мовляв, в жовтні Микола якимось чином перетинав кордон із Румунією та Угорщиною. Слідчий вважає, що чоловік може впливати на свідків чи приховати речовий доказ.

Адвокат наголошує, що Миколу не затримували і він на суд добровільно приїхав із Полтави до Луцька. У підсумку судді все ж вирішили, що чоловік залишиться під домашнім арештом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Надіюсь хоть Показати IP 13 Листопада 2023 02:33
Camry 3.5?)))
Клава Показати IP 13 Листопада 2023 04:08
.. а що ж каже суця: покрутила хвостом і не при ділах ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus