USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Був класним керівником: військовий з Волині приїхав на лінійку до колишніх учнів

1 Вересня 2023 17:45
На Волині військовослужбовець Віктор Дудик, який до служби був класним керівником учнів нинішнього 9-класу Туропинської гімназії, що в Турійській громаді, приїхав 1 вересня на святкову лінійку.

Як розповів Суспільному, побачити дітей і привітати їх з початком нового навчального року приїхав спеціально у свою відпустку з передової.

Віктор Дудик – вчитель захисту Вітчизни та фізкультури гімназії в селі Туропин Ковельського району. Нині служить у 100-тій окремій бригаді територіальної оборони командиром відділення зв’язку роти зв’язку.

Під час урочистого заходу в школі Віктор Дудик звернувся з вітальними словами до школярів. Говорить: мріє про скоріше закінчення страшної війни та про повернення до вчителювання в школі.

«Я дуже радий всіх вас бачити тут, хочу, щоб ця війна страшна закінчилася чим швидше. І, думаю, ми скоро будемо з вами працювати, згадаємо, як ми вигравали і тенісні турніри, і баскетбольні. Поки що я не з вами, але буду старатися все зробити, щоб скоріше повернутися. Дуже радий бачити всіх і свій клас, який закінчує цього року школу», – сказав чоловік.
Також Віктор на святі потішив дітей презентом, подарувавши ракетки для занять настільним тенісом у школі.

«Нашим класним спортсменам – новенькі ракетки. Хочу, щоб ви не забували, що таке тенісний стіл, щоб не забували наш спортзал і щоб було там гамірно як завжди», – додав волинянин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus