USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Був надійною опорою для батьків та дружини»: на Волині попрощались із захисником Романом Кравчуком, який загинув у ДТП

28 Грудня 2022 16:36
У селі Костюхнівка Маневицької ТГ попрощалися з українським захисником Романом Кравчуком, який загинув у ДТП на Житомирщині.

Про це повідомила Маневицька громада.

«На початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на українську землю двадцятип’ятирічний Роман без вагань пішов добровольцем захищати свою рідну Вітчизну від ворога. Він був надійною опорою для батьків, дружини з якою зовсім нещодавно поєднали свої долі.

На жаль, життя молодого, сповненого сил військовослужбовця трагічно обірвалось... Смерть вірного присязі і відданого Україні патріота є непоправною втратою для Маневицької громади.

Особливо щемливо зустріли бійця на рідній Маневиччині вчора, а сьогодні провели до місця вічного спочинку рідні, друзі, військовослужбовці, жителі навколишніх населених пунктів, представники влади.

У місцевому храмі священнослужителі помолилися за упокій душі воїна-захисника», – йдеться у повідомленні.

Поховали Романа Кравчука з усіма військовими почестями на місцевому цвинтарі.
Нагадаємо, військовий з Волині Роман Кравчук загинув у страшній автокатастрофі на Житомирщині. Він із групою інших захисників прямували у короткочасну відпустку. У Камінь-Каширському районі оголосили триденну жалобу у зв’язку з загибеллю військового. У цій ДТП також загинули двоє військових із Шацької громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus