USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Б’ють на сполох: зґвалтування «шиють» невинному. ВІДЕО

5 Травня 2012 13:32
На Волині батько 17-річного хлопця переймається розслідуванням кримінальної справи, в котрій фігурує його син. І не як підозрюваний – як свідок. Чоловік побоюється, що цей резонансний злочин можуть «повісити» на його сина, тоді як справжній злочинець уникне відповідальності.
Про це повідомляє телеканал НТН.

Ідеться про нічне зґвалтування неповнолітньої в селі Бихові. Дівчина була хлопцевою пасією, тож спершу районні правоохоронці резонно подумали, що злочин скоїв кавалер. Та згодом картина кардинально змінилася: знайшли справжнього лиходія. Але міліція й далі тисне на школяра.
Їй заледве шістнадцять, однак у парі з Вадимом Наталя вже два роки. Ніякого сексу, каже, лише квіти, зустрічі й прогулянки. Усе перекреслили відвідини сільського клубу. Хлопець умить перетворився на замовника злочину, дівчина – на жертву. Мовляв, за дорученням Вадима місцеві хлопці провчили школярку за те, що не взяла в залицяльника букета.
«Образливо, бо ніколи в житті я б цього нікому не побажав. Навіть найгіршому ворогові», - переконує хлопець.
Самого факту наруги дівчина не заперечує, однак твердить - до інциденту її хлопець непричетний. Неподобство чинив 19-річний односелець Анатолій.
«Там він був тільки один, я чула лише його голос. Все. Я можу сказати, що це - він. Хочу, щоби було по справедливості», - запевнила постраждала дівчина Наталка.
За її словами, ґвалтівника вона пізнала по голосу.
Міліціянти відреаґували: ґвалтівника-нападника затримали, але в коло підозрюваних вписали і залицяльника дівчини – Вадима.
«Я прибіг подивитися, що там, і бачу Наташу. Вона була без свідомості, без куртки, вся холодна, тремтіла. Я зразу зняв свою куртку, вдягнув на неї», - розповів Вадим.
Відтоді минуло понад місяць. Але пояснення слідчим Вадим пише по сьогодні. Батько юнака потерпає – чи це не робота адвоката затриманого, який прагне перекласти вину на іншого. Адже ґвалтівника, у якого нібито психічні розлади, вже випустили.
«В наш час все можливо, а я цього побоююся», - заявив батько хлопця Сергій.
За його словами, міліція до сина приїздила до десяти разів. «Пішла потім чутка, що буде адвокат говорити, що малий вдарив, бо є синці на тілі», - сказав чоловік.
Мати постраждалої дівчини Світлана розповіла: «Казали мені раніше, що у нього є довідка. Що ви нічого не доб'єтеся. Ходили, просили, гроші пропонували, щоб ми заяву забрали, простили йому».
На такі закиди районна міліція реагує стримано. У справі, мовляв, підозрюваний тільки один, і він не шкільного віку. Але наразі на волі, бо внесли заставу – 34 тисячі гривень. Вадим – лише свідок.
«Так. Як порушувалася справа, як затримувалася особа, як пред'являлось звинувачення за статтею 153 частина 2 - так і все залишається», - заявив керівник сектору Любешівського райвідділу міліції Ярослав Хрупчик.

Батькові 17-річного парубка міліція радить заспокоїтися. Каже, численні пояснення, що їх вимагають від хлопця, то звична справа в таких випадках. Та чоловік стоїть на своєму. Каже, якщо вартові ладу не припинять тероризувати школяра, шукатиме правди в столиці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
майкон Показати IP 5 Травня 2012 14:31
догрались у демократію? на селі молоді майже не має, ті що є - крадуть, продають і пропивають. нас знищують. з турції та китаю везуть овочі - щоб нашим не було роботи з їх вирощування. м*ясо везуть з польщі та бразилії - щоб не розвивалось наше тваринництво. молоко купують по 1 гр, а перероблене продають по 10! селяни не заробляють на своїй землі. село в занепаді і світла не видно, тому такі історії ще не раз будуть у новинах. а гвалтівника треба розстріляти, якщо психічно хворий - дати довічне у спецустанові. він не повинен бути серед людей.
свідок Показати IP 5 Травня 2012 20:28
Хочу потрапити в програму "Свідок", мене вчора запрошували на допит як свідка. До кого звернутись?
Шел мимо Показати IP 9 Травня 2012 10:52
"Я прибіг подивитися шо там"... а Наташа тим часом без сознанія лежала, і ждала, хтож то прибіжить, "вона була без сознанія, я не міг поняти шо до чого, була без курткі, вся холодна, тремтіла" - млять шо Наташа кіборг-без свідомості собі так лежить-тремтить, і по голосу впізнає хто там її ... Хлопчик мабуть тоже почав тремтіти і зразу почав знімати свою куртку, щоб Наташу зігріти, бог її куртку мабуть забрав кривдник, якого вона по голосу взнала... Бред якійсь-одного і другого в армію, а батькам дівчини задуматись в яку пору їхня краса ходить по селі...
галина Показати IP 15 Червня 2012 18:46
Да, сейчас девочкам (да и парням) лучше вечером сидеть дома. Но почему у нас сумасшедшие и несовершеннолетние преступники не кастрируются, не изолируются от общества? Ведь они опасны для окружающих?
Angel Показати IP 27 Червня 2012 18:13
То что выпустили под залог, это понятно, а провести в стационаре комплексную психолого-психиатрическую экспертизу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus