USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Бив і душив матір своїх двох дітей: волинянину за побої і мордування присудили 510 гривень штрафу

23 Грудня 2023 22:10
Волинянин вдарив та схопив за шию свою цивільну дружину, а потім опинився під судом і слідством. Пара проживає неподалік Луцька та має двоє діток: однорічна дитина та тримісячне немовля.

Про те, чому домашній скандал обернувся кримінальною справою про побої й мордування та як покарали чоловіка, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Волинянина звинувачують у побитті співмешканки.

Судді розповідають, що саме чоловік коїв із цивільною дружиною.

«Умисно наніс удари долонею правої руки в ділянку обличчя своїй цивільній дружині. Після чого, тримаючи її обома руками за тулуб, почав умисно шарпати та тягати вперед-назад, унаслідок чого потерпіла вдарилася близько п’яти разів тім’яною ділянкою голови об стіну будинку. В подальшому умисно схватив рукою за шию та почав стискати її. Тим самим завдав потерпілій фізичного болю», – говорить прокурор Наталія Гаврусь.

Чоловік пригадує, що саме його обурило тієї ночі й чому він не стримався: «У неї подружка жила тиждень. За день до всього цього я приїхав туди, а вона була випивша. Мені це не сподобалося. Наступного дня я приїхав: то вони в гостях, то вони ще десь із тією подругою. Вдома їсти не приготовано, нічого не зроблено. Коли починається якийсь скандал, я виставляю якісь претензії, коли сварка йде, я намагаюся вийти з хати. Я намагався піти, і вона мені просто не дала піти, тому що вона просто вчепилася в мене і тримала мене, щоб я нікуди не пішов. Через це шарпанина пішла».

Обвинуваченому інкримінують статтю «Побої і мордування». Чоловік вину визнає.

Прокурор хоче покарати його громадськими роботами – 200 годин. Сам обвинувачений просить штраф.

Суддя вирішила, що за такі домашні розбірки волинянин заплатить грошима. «Призначити покарання у виді штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень», – оголошує суддя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ґґґ Показати IP 23 Грудня 2023 22:22
Класне кривосуддя виходить: віддубасив бабу свою ще й придушив трохи ,на тобі 500 грв штрафу,не пішов на фронт 3 роки тюрми! Кароч бий своіх щоб чужі боялися))
Джек до Ґґґ Показати IP 24 Грудня 2023 14:14
Таких пішло купу на фронт,зараз ви перед ними на коліна стаєте як їде авто з написом : груз200
Анонім до Джек Показати IP 24 Грудня 2023 15:29
Стаєм.бо вони ЖИТТЯ віддали за нас
Анонім Показати IP 24 Грудня 2023 07:47
Чоловік не правий але якщо мама випиває і у неї тримісячне немовля і однорічна дитинка про яку випивку можна думати?
Анонім до Анонім Показати IP 24 Грудня 2023 11:43
Чоловік завжди не правий. Що зробиш, гендерна мафія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus